ZAGREB U PJESMI ŽELJKA KRZNARIĆA

ZAGREB U PJESMI ŽELJKA KRZNARIĆA

26. studenoga, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

“Zagreb se voli na poseban način. Zagreb je ljubav koja se pretapa iz boje u boju. Iz zelenila proljeća u šarenilo jeseni.
Po svijetu se putuje, ali se uvijek vraća u Zagreb. Zagreb je ta ljubav koja traje i koja me natjerala da mu se odužim pjesmama koje mu pjevaju s trgova, parkova i ulica. Iz tramvaja i uspinjače. U podne kad dan prepolovi top s Lotrščaka. To je ljubav koja se ne zaboravlja i tuga onih koji iz njega odu sa željom da mu se vrate. Želja mi je da vam ove pjesme budu uvijek pri srcu. Naš je Zagreb tako velik, a opet u srce stane.”, stoji u uvodu knjižice izdanja “Zagreb u pjesmi Željka Krznarića” koje je upravo objavila izdavačka kuća Croatia Records.

Izvršni producenti izdanja Boris Zeljak i Ivanka Bičak sastavili su kompilaciju od 10 pjesama koje na najbolji način opisuju najljepši grad na svijetu – Zagreb. Izdanje je na jednom mjestu okupilo neke od najvećih glazbenih zvijezda: Vladimira Kočiša Zeca, Borisa Babarovića, Kraljeve ulice, Peru Galića, Đuku Čaića, Luku Balvana i druge, a riječ je o pjesmama: “Advent u Zagrebu”, “Majko Božja kamenitih vrata”, “Došel bum, došel”, “Top s Lotrščaka”, “Zrinjevac”, “Tak si velik, a v srce mi staneš” i druge.

Izdanje “Zagreb u pjesmi Željka Krznarića” možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Hrvoje Zovko i zastita od Kuma Korleonea
  #1 Hrvoje Zovko i zastita od Kuma Korleonea 22 prosinca, 2019, 08:04

  Stalnim prostackim provokacijama novinara (novinarki) na profesionalnim zadacama, ilustrativan su podatak da Milan Bandic ubrzano stari pod pritiskom svojega pijancevanja i posljedica mozdanoga udara, ali i umisljena osjecaja svemoci. Dobro stoji s faraonom Plenkovicem, s KGK stoput bolje, tko mu ista moze, pa nikako nece iz krokodilske poganske koze. Na potezu je konacno Hrvoje Zovko i HND radi zastite integriteta novinara. Bez obzira na Srebrnjak, Stromara i osvajanje Brestovca, zicare i spomenik domovini. Bez obzira na mafijaski RIS 365 MB, simbol Vita Korleonea u HR verziji.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Moj, Milane, kad u vojsku podjes
  #2 Moj, Milane, kad u vojsku podjes 21 prosinca, 2019, 10:26

  Kad Matan iz Pogane Vlake (Svercegovina), lider RIS 365 MB ovako zaskilji, svakako ce biti nekoga belaja. A pjesnik kraj njega, Zeljko Krznaric, vjerojatno je u jos jednoj (e)misiji slavljenja bogata dvonosca koji sjedi na milijardama Zagrepcana i dijeli ih kriterijem sklonosti njegovu RIS-u. Svi prijatelj i dobrocinitelj, licemjer samo zutoj nistariji iz Brezovice. Prima on Palmu, odlazi u Beograd, prima i nazderava Fahretu Jahic Srbocaic i cini druge opacine. Smjenjuje uz pomoc babe partizanke Stavljenic umrloga radnika sa Srebrnjaka, dr. Nogala, da bi zauzeo sanatorij NDH na Brestovcu i podijelio ga s udbaskim “domoljubima”, antifama i drugim abfalom…

  Odgovorite na ovaj komentar

<