IZLOŽBA ARHITEKTONSKOG STUDIJA ATMOSFERA

IZLOŽBA ARHITEKTONSKOG STUDIJA ATMOSFERA

25. rujna, 2012.

ATMOSFERA Boomerang

Otvaranje Izložbe  Arhitektonskog studija Atmosfera najavljeno je u srijedu 26.rujna u  Centru za dizajn, Draškovićeva 45.

Izložba će predstaviti presjek rada studija Atmosfera gdje će tim ATMOSFERE izložiti arhitektonske makete raznih tipologija nastale u posljednjih pet godina, kao i nekoliko razvijenih dizajniranih predmeta namještaja. „Arhitektonske makete predstavljaju naš način izražavanja – one su naše opredmećenje ideja razumljivo svakom promatraču. Makete predstavljaju naš način razmišljanja, sve je jasno prikazano i vizualizirano. U prvom planu je koncept,“ naglašava tim Atmosfere, kojeg predvode Bernarda i Davor Silov.  Od namještaja, Atmosfera će izložiti  već poznati boomerang – interaktivni namještaj kod kojeg je ujedinjena funkcija, statika i oblik u jedan multifunkcionalan drveni element nalik bumerangu, a omogućuje preslagivanje i varijabilnost proizvoda. Uz boomerang, nedavno je Atmosfera predstavila i prvu hrvatsku dizajnersku fotelju izrađenu od stiropora i najlona, koja nosi naziv BLANKA.

Uvijek svježe ideje i originalni koncepti koje je hrvatska javnost već prepoznala zasigurno će potaknuti brojne znatiželjnike da i nakon otvorenja koje je najavljeno za 26. rujna 2012. u 19 sati razgledaju ovu zanimljivu izložbu.

Izložba je u zagrebački Centar za dizajn preseljena iz Art radionice Lazareti u Dubrovniku, a nakon otvorenja 26. rujna ostaje otvorena do 19. listopada 2012. godine, radnim danom od 10 do 16 sati, četvrtkom do 18 sati te subotom od 10 do 14 sati.

Pozivamo vas da pogledate i službene stranice Atmosfere:

www.atmosfera.hr

www.facebook.com/boomerang.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code