PREDAVANJE O JAPANSKOM FILMU

PREDAVANJE O JAPANSKOM FILMU

12. siječnja, 2015.

download5
Japanski film za udaljenog promatrača  naziv je predavanja koje organizira Veleposlanstvo Japana a održat će se u četvrtak 15. siječnja 2015. u 18:00 sati u Konferencijskoj dvorani knjižnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu.
Predavanje će održati filmologica i vrsna poznavateljica japanske kinematografije gospođa Tanja Vrvilo. U svojem predavanju će filmologica Vrvilo obuhvatiti odrednice prvog stoljeća japanskog igranog filma, od dolaska prvog filmskog stroja u Japan do tzv. japanskog novog vala 1990-ih. Zapravo to su godine kad su uvelike japanski ovodobni filmovi iznova skrenuli pozornost svijeta na jednu od najbitnijih nacionalnih kinematografija svijeta.
Predavanje započinje u 18:00 sati u Konferencijskoj dvorani na II. katu knjižnice Filozofskog fakulteta, a održava se uz podršku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Iz Veleposlanstva Japana u Hrvatskoj stoga pozivaju sve prijatelje i zainteresirane hrvatske građane da im se pridružite na predavanju o ovoj zanimljivoj tematici!

Ivan Raos T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code