SEVERINA RASTURILA LESKOVAC

SEVERINA RASTURILA LESKOVAC

1. rujna, 2019.

 

Od izlaska na scenu do poslednjeg minuta svog dvočasovnog koncerta na zatvaranju „Roštiljijade“ u Leskovcu Severina Kojić je uspela da na desetine hiljada posetilaca jubilarnog festivala roštilja „drži u šaci“. Na scenu se pojavila uz prve taktove svog velikog hita „Ovo će biti dobra noć, predosećam“, a koncert je završila uz zvuke „Italiane“ i poruku okupljenima da je ovo bio jedan od najboljih koncerata u njenom životu. Bilo je to zaista „ludilo sa znakom uzvika“, dok je Seve ređala hit za hitom. Dobrom kombinacijom bržeg i zabavnog ritma sa nežnim tonovima poznatih balada Seve je napravila pravi šou, ali je uspela i da pojedina „nežna ženska srca“ dovede do suza.

Posetioci „Roštiljijade“ su navikli na toplotu koja dolazi sa skara duž „roštiljske promenade“, ali je u subotu uveče ubedljivo najvrelija tačka bila bina u centru grada na kojoj je nastupila Severina. Harizmom i dobrim zvukom Seve je bukvalno očarala publiku koja je pevala u glas sve njene velike hitove. Na scenu su padale ruže, a sa scene je popularna pevačica uzvraćala poljupcima i porukama da je „ovo najlepša noć u njenom životu“.

– Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam na vašem jubilarnom festivalu. Prvi put sam u Leskovcu i imam veliku tremu – rekla je Severina na početku koncerta i nastavila da ređa hitove „Uzbuna“, „Tutorial“, „Popila“ kao i popularni duet sa „Ministarkama“ – „Uno momento“.

Seve je poneta odličnom atmosferom publici poručila „koji ste vi luđaci“ i tako najavila „Tarapanu“, a ovacije su usledile i tokom izvođenja hitova „Otrove“, „Moja štikla“ i „Ja samo pjevam“. Najemotivnije delove koncerta donele su Severinine balade poput „Grad bez ljudi“, „Dobro došao u klub“, „Imaš pravo“ i „Kao“. Glumica Sofija Rajović, popularna Ceca iz serije „Istine i laži“, nije bila jedina koja nije uspela da zadrži suze. Slivale su se i sa lica mnogih žena u prvim redovima publike. Bila je to prava „splitska“ bura emocija koju je publika nagradila dugim vriskom i aplauzom.

– Sve vas pozivam u Split, pa da uporedimo šta je ukusnije vaš roštilj ili riba. Probala sam pljeskavicu i mogu vam reći da je veoma ukusna – kazala je Severina, a kolegama iz benda poručila da više neće pevati balade i tako je atmosfera dobila ubrzanje kojim je Seve, zahvaljujući i odličnom saradnicima iz benda, fanove i brojne znatiželjnike ostavila bez daha.

IZVOR: www,novosti.rs T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. BOZANA TOPALOVIC
  #1 BOZANA TOPALOVIC 2 rujna, 2019, 09:55

  TREBA LI HITNI KREDIT
  Posudba kod nas znači brzu isplatu. poslujemo s ciljem zatvaranja transakcija na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta nakon podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
     Čak i ako ste u crvenom stanju ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren kredit kod nas. u nekoliko koraka putem interneta i na računalu, tabletu ili pametnom telefonu ispunite zahtjev za kredit koji će odmah ići na obradu. obratite nam se s povjerenjem. kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code