STJEPAN HAUSER U LISINSKOM

STJEPAN HAUSER U LISINSKOM

29. rujna, 2017.

“Bit će to koncert najemotivnije i najljepše glazbe ikad napisane” – riječi su kojima naš proslavljeni violončelist iz 2CELLOS najavljuje svoj solo nastup 6. listopada u dvorani Lisinski. Koncertom otvara Off ciklus Zagrebačke filharmonije.

Popularni glazbenik je trenutačno s Lukom Šulićem, odnosno 2CELLOS, na američkoj turneji na kojoj promovira album „Score“. S nestrpljenjem očekuje nastup sa Zagrebačkom filharmonijom te priprema posebno atraktivan program poznatih filmskih tema (Forrest Gump, La La Land), brojnih simfonijskih uspješnica i velikih klasičnih hitova od Bacha i Webbera do Piazzolle i Rodriga.

Bit će to prilika da glazbenika kojeg većina poznaje prvenstveno kroz 2Cellos, doživimo u nešto drukčijem, a opet vrlo zanimljivom glazbenom svjetlu.

Stjepanu Hauseru i Zagrebačkoj filharmoniji pod vodstvom austrijske dirigentice Elisabeth Fuchs u dvorani Lisinski pridružit će se i Djevojački zbor Zvjezdice, slovenska violinistica Lana Trotovšek te naš međunarodno priznati gitarist Petrit Çeku.

Ulaznice za koncert 6. listopada još uvijek možete osigurati na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili u sustavima ulaznice.hr te ticketshop.hr.

I što vam onda preostaje nego doista isključiti televizore, kompjutore i mobitele i ući u svijet Off ciklusa! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code