LJUBIŠA SAMARDŽIĆ UOČI SNIMANJA KINESKOG WALTERA

LJUBIŠA SAMARDŽIĆ UOČI SNIMANJA KINESKOG WALTERA

13. veljače, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

160211081.1_mn

Cijeli projekat nosi Jadran film iz Zagreba, a veliku ulogu u stvaranju filma ima kineska nacionalna televizija koja će djelo prikazati milijunima obožavatelja te onima koji će to tek postati.
Počast filmu odao je i glumac Ljubiša Samardžić koji je obišao glavni grad Bosne i Hercegovine.
“Nije riječ o novom filmu već o omažu realizaciji velikog djela. Taj film je prvo očarao Kinu, a danas su tu nove generacije koje nisu bile u prilici da ga vide. Tako je jedna kineska televizija koja ima 150.000.000 gledalaca odlučila okupiti stare glumce i nažalost ja sam jedini ovdje. Nema Hajrudina Šibe Krvavca koji je bio tvorac najljepše vrste filmova – one ljudske, jednostavne, tople i naše. Zato sam počastvovan pozivom rediteljice koja je rekla ‘Ja se vama klanjam’“, rekao je Samardžić.
Samardžić je na spomenik Šibi Krvavcu odnio cvijeće i fotografiju koja prikazuje kinesku verziju plakata za film “Valter brani Sarajevo”.
U filmu koji potpisuju režiseri i scenaristi iz Kine pojavljuju se domaći mladi glumci odabrani u audiciji koja je održana tokom 2015. godine.T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 19 veljače, 2016, 04:28

  VALTER BRANI SARAJEVO!!!!
  SAMARĐIĆU ,TI SI JEDAN OD SIMBOLA NAŠEG NAJNARODNIJEG ,NAJPOLITIČKIJEG ,NAJ INTERNACIONALNIJEG FILMA=VALTER BRANI SARAJEVO= KOJI JE VJERNO PRIKAZAO NARODE JUGOSLAVIJE KOLIKO SU ODLUČNI DA SE SUPROSTAVE NACISTIČKO-VATIKANSKOJ ALIJANSI ,JEDNOJ ALIJANSI KOJA JE PREDVOĐENA DUHOM ZLOČINAČKOG KRŠĆANSTVA ,ONOG ZAPADNOG, ČIJA JE POVIJEST SVA KRVAVA I CRNA OD ZLOČINA PROTIV ČOVJEČNOSTI I AMBICIJE DA SE OBOGATI I DA VLADA SVIJETOM. TO JE PRIZNAO I PAPA U OSTAVCI NA JEDNOM MEĐURELIGISKOM SKUPU U ASSISSIU TRAŽEĆI OPROST OD SVOJIH SLJEDBENIKA KATOLIČKE CRKVE. U TOM FILMU,DRAGI SAMARDŽIĆU BIO SI JEDAN OD SVJEDOKA KOJI JE POKAZAO I DOKAZAO KOLIKO SU TADAŠNJI JUGOSLAVENSKI KOMUNISTI BILI SVJESNI SEBE I SVIJETA U KOJEM ŽIVE ,KOLIKO SU BILI SVJESNI TE VELIKE SABLASNE POŠASTI KOJA JE ZAVLADALA TADAŠNJOM EVROPOM PREDVOĐENA ZLOČINAČKIM VATIKANOM I IZNAJMLJENIM GERMANSKO –NJEMAČKIM HORDAMA ZLOČINAČKOG, NIBELUNŠKOG DUHA KOJI JE KARAKTERISTIČAN ,POSEBNO ZA NJEMAČKOG GERMANA ,KOJI JE TAKOĐER KROZ POVIJEST BIO HORDA NASILNIKA ,PLJAČKAŠA , ZLOČINACA I OSVAJAČA RADI VLADANJA I BOGAČENJA.
  DAKLE, TAJ FILM JE BIO PRESLIKA DUHA JUGOSLAVENSKOG ČOVJEKA KOJI JE ODLUČAN ,NE SAMO DA SE BRANI I ODBRANI ,NEGO I POBIJEDI.I TAJ FILM SU OTKUPILI MNOGE DRŽAVE SVIJETA DA SE INSPIRIRAJU DUHOM DOSTAOJANSTVA I PONOSA, DA BUDU KAO MI JUGOSLAVENI UVJEK SPREMNI DA SE BRANE ,OBRANE I POBIJEĐUJU BILOKOJEG OKUPATORA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Jusuf
  #2 Jusuf 17 veljače, 2016, 20:44

  Jebo vas valter, jebalo vas sarajevo, jebo vas samardžić i slična četnička gamad.

  Odgovorite na ovaj komentar

<