Komšije će da me biju zbog premasnog rokenrola

Komšije će da me biju zbog premasnog rokenrola

19. studenoga, 2013.

Photo bane 004-Bora Djordjevic u h 221005832

Na jugozapadu nešto novo: Bora Čorba, nepoželjan

Photo: Stock

Ljubitelji rock ‘n’ rolla u Novom Pazaru pobunili su se zbog nesuđenog gostovanja Riblje čorbe u ovom gradu, upućujući Rasimu Ljajiću principijelne moralno-higijenske zamerke na račun Bore Đorđevića, “poznatog i masnog četnika i četničkog vojvode”. Nakon otkazivanja nastupa nezvanog gosta, začuo se prepoznatljivi patriotski “rif” rokerskih medija Kurir i Večernje novosti

Koncert beogradske rok grupe „Riblja čorba“ koji je trebalo da bude održan 28. novembra u Novom Pazaru, otkazan je posle niza napada “lokalnih medija bliskih muftiji Muameru Zukorliću”, guslarski su zacvileli ovdašnji grockeri, lamentirajući nad činjenicom da onaj koji je pozivao anđela osvete, da dušmani i ostali konjušari na svojoj koži osete, nije dobrodošao u grad u kome Rasim Ljajić godinama neguje koalicione bedu, strah i bol.

Među najglasnijim protivnicima nastupa, uvežbano denuncijantski piše Kurir, je portal „Sandžak-pres“ koji je oštro napao gradske vlasti, što su „dozvolili da poznati i masni četnik i četnički vojvoda“ Bora Čorba uopšte zakaže koncert u Novom Pazaru”.

Sramota za državu je to što niko nije mogao da mi garantuje bezbednost kad je juče trebalo da budem u Kosovskoj Mitrovici. Sprečen sam da budem i tamo, kao i u Novom Pazaru, a sve se to dešava na teritoriji koja se zove Srbija”, zavapio je Bora Đorđević, ožalošćeni i žalosni autor stihova “sve pare mi je dao Ibrahim da kupi heroin moj mali Husein”

Genije: Miodrag Ćakić/Diskoteka 3D

Dmitrovićeve Novosti usplahireno pozivaju da se “ovome stane na put”, obaveštavajući da je reč o šovinističkom divljanju bez presedana u zemlji masovnih grobnica nadomak glavnog grada, o šokantnim uvredama preostalih Bošnjaka na račun čoveka koji, po sopstvenom priznanju, živi na slepom koloseku odakle su otišli svi njegovi vozovi.

Posetioci internet portala iz tog dela Srbije su se naprosto takmičili ko će da sačini što monstruoznije rečenice na račun Bore Čorbe”, pišu Novosti, tvrdeći zlo i naopako, da smo svi mi pomalo Bore i previše čorbasti: “Ali ne samo na njegov. Iz tih komentara svima je jasno na koga se sve ove uvrede odnose: „Sikter iz Sandžaka, Vlahu vlaški“, „Gradska vlast da ide u Rašku da gleda tu vašku“, „Taj smrad nam ne treba, neka smrdi u Beogradu“, „Čuvaj se da ti ne postaneš sardina umjesto čorbe. Čuj, zakazao koncert u Raški. Nego gde će drugo. Govno se s govnima najbolje slaže“…”, zapanjenje su Novosti što se, kako je pesnik lepo sklepao, “oko hotela Granda okuplja banda”.

Ja sam četnički vojvoda postao u mirnodopskim uslovima i nikad se neću odreći svog rodoljublja”, zaključio je Bora Đorđević, opasan kad je ljut, jer, kako onomad iskreno reče: “Ne daj bože da me neko sretne kad na oči padnu mi roletne, nevinog bih mogao da ga zgazim, da ga zgazim – da ga unakazim”.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code