NAJNOVIJE NA PORTALU

Ćazim Osmani kupuje Miloševićevu vilu od 3,5 miliona evra

Ćazim Osmani kupuje Miloševićevu vilu od 3,5 miliona evra

7. ožujka, 2015.

Screenshot_1

Albanski biznismen Ćazim Osmani planira da kupi vilu Slobodana Miloševića na Dedinju, a u obilazak ga je, kako Kurir saznaje, vodio Milutin Mrkonjić!

Navodno, Feliks, kako inače Ćazima zovu, je preko bivšeg ministra došao do informacije da je Slobina luksuzna kuća u Tolstojevoj 33 već tri godine na prodaju, pa se on ozbiljno zagrejao da je pazari, a spreman je da za nju iskešira tri i po miliona evra.

S obzirom na to da u vili niko ne živi od 2003. godine, otkako je udovica nekadašnjeg predsednika države Mirjana Marković otputovala u Moskvu, ona je za prodaju ovlastila svoje prijatelje i agencije. Iako je imala u vidu da je proda za pet miliona evra, ona je tokom vremena spuštala cenu jer nije bilo mnogo zainteresovanih kupaca.

– Ćazim već neko vreme traži kuću u elitnom delu Beograda i uz pomoć Mrke, koji poznaje ljude, došao je do Slobine rezidencije. Kada je video šta mu se nudi, nije razmišljao koliko će para dati jer je prezadovoljan. Kuća ima oko 1.000 kvadrata, a plac se rasprostire na 21 ar zemljišta. Osmani je još u pregovorima i nada se da će uskoro da pogodi kupovinu – rekao je dobro upućen izvor blizak Osmaniju i naveo da mesečno rentiranje ovog objekta doseže i do 10.000 evra.

Posrednik… Milutin Mrkonjić

– Mira je u početku kuću davala za pet miliona, pa ju je pre dve godine nudila za 4,2 miliona evra. Ona se vodila logikom da u vili više neće živeti i da je najbolje da je što pre proda, pa je spremna i da još spusti cenu – kaže izvor.

Pozvali smo Mrku, ali je on pokušao da se ogradi od priče, tvrdeći da Ćazima Osmanija ni ne poznaje.

– Nemam pojma, ne znam čoveka. Pitajte Miru, šta ja imam s kućom – poručio je bivši ministar.

S druge strane, Mirjana Marković nije želela da komentariše.
– Ne uznemiravajte me, ne znam ništa – kratko je rekla.

Bivši stanar
U VILI ŽIVEO I JOCA AMSTERDAM

Pored Miloševića i njegove porodice, u vili je živeo i Sreten Jocić – Joca Amsterdam, kada je uhapšen zbog sumnje da je organizovao ubistvo hrvatskog novinara Ive Pukanića.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code