KONCERT PATRIK ANDREJA U HRVATSKOM DRUŠTVU SKLADATELJA

KONCERT PATRIK ANDREJA U HRVATSKOM DRUŠTVU SKLADATELJA

4. svibnja, 2015.

Doc2

Prije odlaska na dulje  školovanje u  inozemstvo Patrik Andreja (bariton) priređuje oproštajni koncert u Zagrebu. U srijedu 20. svibnja nastupit će u Hrvatskom društvu skladatelja u Berislavićevoj 9.

Patrik Andreja je rođen 1994. god u Puli. U srednjoj glazbenoj školi pohađao je  dva smjera, teoretski i odjel za pjevanje. Ove godine je upisao na Muzičkoj akademiji u Zagrebu smijer glazbenog pedagoga. Dirigent je dva zbora: Zbora za misu na albanskom jeziku te Zbora pulske katedrale.

Sudjelovao je na brojnim natjecanjima i koncertima te surađivao s nekoliko orkestara. Kompozitor je orkestralne kompozicije „Kalabrijske memorije“  za harmonikaški orkestar na albanskom jeziku.

U ljeto 2014. u Splitu je pohađao seminar kod poznatog albanskog tenora profesora Agima Hushia jednim od najistaknutijih profesora opernog pjevanja u Europi, inače pročelnika opere u Bečkom konzervatoriju. Seminar je  uspješno položio i  dobio poziv da postane njegov student u Beču.

Večer s Patrikom Andrejom je izuzetno dobra prilika da jednog mladog umjetnika bodrimo u njegovom daljnjem usavršavanju u inozemstvu s željom da nas što prije ponovo počasti svojim milozvučnim glasom.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code