HANKA PALDUM O SINU U ZATVORU

HANKA PALDUM O SINU U ZATVORU

4. siječnja, 2016.

hanka1

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum u 2015. godini bilježila je brojne uspjehe na poslovnom planu. U razgovoru za sarajevski “Faktor” ona je otvoreno progovorila o problemima sa sinom Mirzom, koji se trenutno nalazi u zatvoru.
– Molim dragog Boga i upućujem dove da ga uputi na pravi put… Ne samo moje dijete, već svu djecu. Molim se za sebe i sve majke da im djeca donose samo radost. Stanje u kojem živimo i sve što se izdešavalo proteklih godina, učinilo je da je omladina izgubila kompas. Danas se mnoga djeca ponose onim čega se pametni stide! Ja sam, kao i svaka majka, uložila maksimum energije i truda da prvenstveno budem dobar uzor svojoj djeci. No, uz sve moje napore da Mirzu izvedem na pravi put, izgleda da je društvo jače i ono je preuzelo inicijativu ne samo kod mog djeteta, već kod mnoge djece koja su zalutala. Mogu jedino da ostanem ovakva kakva sam i do sada bila, bez obzira na mnoge insinuacije i optužbe kako čupam i spašavam svoje dijete. Neka ide sve svojim tokom. Mirzi sam nakon hapšenja samo rekla: “Neću mrdnuti prstom! Kakvu si čorbu zakuhao sine, sad je ti sam kusaj“! Da su zakon, pravosuđe i policija kao što su nekad bili, ne bi ni bilo ovakvih stvari – zaključuje prva dama bh. estrade, prenosi “Faktor”.
– Nije mi bilo nimalo lako. Zvali su me iz zatvora da angažiram i platim advokata, ali sam rekla da od toga nema ništa, niti će ikada biti! Mnogi misle da ja zivkam advokate i sudije da mu se pomogne i da ima neku protekciju. Neka se slobodno javi neki advokat da sam ga nazvala zbog Mirze. On mora snositi posljedice svojih postupaka, zbog kojih sam ga svojevremno izbacila i iz svoje kuće – kaže Hanka.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code