Toni Cetinski prošetao novu devojku

Toni Cetinski prošetao novu devojku

16. srpnja, 2013.

toni-cetinski-nova-devojka-dubravka-dujak-1373921014-339693

Više ne krije sreću!
Otkad se razveo od supruge Ivane Nobilo, Toni Cetinski (44) pokušava da glumi samca. Ali paparaco Kurira uhvatio je hrvatskog pevača u naselju Pržno kako ruča u društvu nove devojke Dubravke Dujak (29) u restoranu „Langust“. Par je uživao u dobroj klopi, a zatim su se prošetali pored mora držeći se za ruke sve do hotela „Maestral“, u kojem su odseli i u kojem se Cetinski odmarao do početka nastupa u budvanskoj diskoteci „Top-hil“.

Toni je Dubravku upoznao krajem maja na rođendanskoj proslavi svog prijatelja. Kako su tad pisali hrvatski mediji, između njih dvoje se desila ljubav na prvi pogled. Međutim, Cetinski je u intervju za naš list nedavno izjavio da nije u vezi:
– Slobodan sam. Nijedna dama o kojoj su pisali mediji nije moja devojka.

Petnaest godina mlađa pratilja popularnog pevača rođena je u Vinkovcima, magistar je ekonomije i vodi fitnes i velnes centar u Zagrebu.

– To nije veza. Oni se samo druže i pitanje je u šta će se to pretvoriti. Toni neće da komentariše ovu priču. Naravno da nisam ljubomorna. Toni je moj najbolji prijatelj – rekla nam je Ivana Nobilo, bivša Tonijeva supruga i njegova aktuelna menadžerka.

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code