SVETSKE FACE NA SVETOM STEFANU: Pogledajte ko je došao na Novakovu svadbu!

SVETSKE FACE NA SVETOM STEFANU: Pogledajte ko je došao na Novakovu svadbu!

12. srpnja, 2014.

novakova-svadba-1405018085-532283 Custom

SVETI STEFAN – Novak Đoković i Jelena Ristić venčali su se danas na Svetom Stefanu. Sudbonosno “da” mladenci su izgovorili na Kraljevoj plaži, na platou pored vile Miločer. Dugogodišnja devojka prvog reketa Srbije i sveta uzela je prezime svog supruga. Novaku je kum bio drug iz detinjstva, fudbaler švajcarskog “Serveta”, Neven Marković.

Kako prenosi Radio televizija Crne Gore, glamoruzno venčanje, koje mnogi mediji nazivaju “svadbom veka”, održano je u parku pored Vile Miločer, u posebno napravljenoj mermernoj kupoli.

Vreme, na žalost, nije išla na ruku mladencima, budući da je danas na crnogorskom primorju bilo oblačno, a povremeno je padala i slaba kiša.

Crkveno venčanje uslediće 12. jula, po završetku letnjeg posta i biće upriličeno u uskom krugu članova porodice i bliskih prijatelja.

Koliko se računa vodilo o privatnosti, svedoči činjenica da niko od gostiju nije bio u prilici da zabeleži taj trenutak, jer su svima prilikom dolaska na plažu oduzeti mobilni telefoni i fotoaparati.

Zvanicama je, takođe, naglašeno da informacije o venčanju ne otkrivaju, jer na taj način čuvaju ekskluzivnost materijala.

RTCG navodi da je venčanje obezbeđivao veliki broj pripadnika privatnog obezbeđenja, a sa strane more, mladence i zvanice čuvala je crnogorska policija sa gliserima

Prilaz turističkom kompleksu “Aman” blokiran je već treći dan, a prema pojedinim najavama, tako će biti do 12. jula. Veliki broj domaćih i stranih novinarskih ekipa već danima opseda ulaz grada-hotela Sveti Stefan, kako bi saznali detalje venčanja. 
Ipak, jedino je britanski magazin “Hello” dobio ekskluzivno pravo da izveštava sa venčanja.

Đoković je ranije rekao da mu je “Hello” platio 500.000 evra za ekskluzivno pravo na fotografije sa venčanja, a ta suma biće, kako je obećao, uplaćena u humanitarne svrhe. Ceremoniji je prethodila velika žurka koja je organizovana sinoć i trajala je do kasno u noć, a goste su zabavljali Lena Kovačević i Željko Samardžić.

Među gostima je i legendarni teniser i Novakov trener, Boris Beker. Svi gosti mladenačkog para, osim muzičara koji borave u hotelu “Maestral”, smešteni su u rizortu “Aman”, čiji vlasnik je sa svojom suprugom među Noletovim gostima na glavnoj svadbenoj ceremoniji.

Hotel “Aman” je zatvoren od juče za ostale posetioce, a tek će od nedelje ponovo biti na raspolaganju novim gostima. Po želji mladenaca gosti ne bi trebalo da donose poklone, već da doniraju novac u humanitarne svrhe. 
Svetski teniser broj jedan, koji je titulu na Vimbldonu posvetio budućoj ženi i detetu, rekao je novinarima da će “sada zatvoriti tenisko poglavlje na neko vreme”.

“Puno lepih trenutaka je preda mnom: brak, postaću otac za nekoliko meseci… Uživaću u vremenu sa mojom porodicom i mojom budućom suprugom”, poručio je Đoković posle Vimbldona. 
Na planini iznad Svetog Stefana je, povodom Đokovićevog venčanja, postavljena poruka “Imao se rašta i roditi”, reči čuvenog crnogorskog vladara i pesnika Petra Petrovića Njegoša.

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Klarens
  #1 Klarens 12 srpnja, 2014, 15:16

  Tek sad sam skuzhil da je ovaj
  Tekstualni isprdak UBELEZHEN
  Na STRANOM JEZIKU
  Ma koji smo mi volovi
  Chista KPJ provokacija

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Klarens
  #2 Klarens 12 srpnja, 2014, 15:13

  Ova mala zdesna
  Kolko vidim
  Znal sam joj mamu

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Klarens
  #3 Klarens 12 srpnja, 2014, 15:10

  Bambrljate tralalajku
  O TAMO NEKOM STRANOM LUPETALU MALE LOPTICE
  Kakve to ima veze sa stvarnoshchu u premiloj nam
  DOMOVINI
  Volovi moji, il nemate muda(zato volovi, ne bez razloga)
  Ili ste stvarno mentalni patuljchichi
  Ha hahahahahahahaha( sad bi doshla rima,
  Ali nije klima, pa ne shtima )
  Stalno neke SPOREDNOSTI ???????
  Nije to bez vraga
  Cijeli svijet tako
  Sve pod tepih
  I cheka li se cheka
  Na male zehlene, ma ne
  Munjenehadzhine
  One odozgo, iz dalekih dubina svemira
  Mora da znaju za nas pa su se makli
  Kako to da se povijest konstantno ponavlja a nigdje nema
  PRIRUCHNIKA ZA ODRZHAVANJE
  Pa chim se pripeti neka pizdarija
  A ono svima dostupni priruchnik
  Kao ono na strani 324 tochka 37
  Lopovi i shtetochine DEJSTVUJU po receptu 483
  Mam nazovesh DEZHURNE
  Sve na RACHUNALU u STO KOPIJA
  NEMA BRISANJA
  Pa nek se Yusufi i Cipelica tesna svrbuju !!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code