BORA ČORBA SE ZALJUBIO U SLOVENKU

BORA ČORBA SE ZALJUBIO U SLOVENKU

14. kolovoza, 2014.

boracorbaindexW540 Custom

Vođa  i pevač “Riblje čorbe” Bora Đorđević (61), pauzu između koncerata iskoristio je da optutuje u Sloveniju, gde živi njegova nova devojka. Prijatelji najpopularnijeg srpskog rokera kažu da ga je ljubav sa više od dve decenije mlađom Slovenkom, koju zasad uspešno krije od javnosti, potpuno preporodila i da mnogi ne mogu da ga prepoznaju.

– Od kada se zaljubio, Bora je smršao 19 kilograma i nikad nije lepše izgledao – rekao je za “Novosti” Dragoslav Gane Pecikoza, menadžer “Riblje čorbe”.

 – Ljubav na njega uvekdeluje pozitivno. Njegova ljubav je bezgranična, ako je neko istinski zaslužuje. Muškarac se posle 18. godine ne menja, može samo da pretrpi malu dresuru, ali korenitihpromena tu nema. Mislim da su žene u velikoj zabludi ako misle da mogu da menjaju muškarca.

Po povratku iz Slovenije,  Bora će sa “Ribljom čorbom” nastupiti na festivalu u rumunskom gradu “DudestiVechi”, gde sviraju prvi put u karijeri. Već 19. avgusta najpopularnija srpska rok grupa nastupiće na takmičenju u spremanju riblje čorbe u Prnjavoru, gde se očekuje da će biti oboren Ginosov rekord u kuvanju ovog specijaliteta. Već je spreman kazan od 4.400 litara u kojem će biti pripremljena riblja čorba za čak 14.000 ljudi! T

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. cuvaj
    #1 cuvaj 15 kolovoza, 2014, 07:10

    jebo vas ovaj olinjali tupoglavi srbocetnicki sotonski okot.Prema njihovim prorocima Tarabicima ovovremeni srbi su produkt lijeganja srpskih zena, sestara i matera sa djavolom te se izrodio zli nakot kakovog svijet i vijek vidio nije. A ti proroci su pogadjali 100%. Kome jos treba dodatno pojasnjenje

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code