NAJNOVIJE NA PORTALU

U BEOGRADU KONTROLORI TUKU PUTNIKE BEZ KARTE

U BEOGRADU KONTROLORI TUKU PUTNIKE BEZ KARTE

25. ožujka, 2015.

komunalci-putnik-buplus-pretukli-putnika-foto-kurir-1427230706-628902

Student koga je u ponedeljak patrola komunalne policije oborila na zemlju, šutirala i davila jer je zatečen bez karte u autobusu na liniji 59, javio se redakciji Kurira.

Već bio na sudu

On kaže da je najveću torturu nad njim vršio Stefan Stanojević (24), isti onaj koji je pre tri godine završio na sudu zbog zlostavljanja i mučenja putnika Dražena Cimbaljevića.

– Snimak tog incidenta jedan je od prvih koji je osvanuo na internetu, a dogodio se u septembru 2012. godine na liniji 95 na Zrenjaninskom putu. Komunalni policajac Stefan Stanojević, koji je tada napao putnika bez karte, i mene je prekjuče oborio na zemlju, zavrtao mi ruku i davio me kao da sam najveći kriminalac u zemlji. Pocepao mi je jaknu i torbu. Nije mi jasno kako taj čovek i dalje radi – rekao je ovaj student prava, koji dodaje da je zbog bola u vratu i ramenima završio u Urgentnom centru.

Zavrtanje ruku

On tvrdi da nije fizički napao kontrolorku niti pripadnike komunalne policije, iako je dobio krivičnu prijavu za napad na ovlašćeno lice, zbog čega mu preti dve godine zatvora.

– Vozio sam se dve stanice i iz principa nisam kupio kartu. To sam rekao kontrolorki, ali već na sledećoj stanici me je čekala komunalna. Tražili su mi ličnu kartu, a pošto je nisam imao, rekao sam da ću im izdiktirati svoj matični broj. Umesto toga, počeli su da mi zavrću ruku – navodi on.

Iz kompanije „Apeks“ su odgovorili da su tačne tvrdnje komunalne policije da je putnik nasrtao na kontrolorku V. S. i vređao je.

IZVOR.www.kurir-info.rs T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code