TKO JE NAPAO OVU DRŽAVU HOSOVCI I USTAŠE ILI ONI S PETOKRAKOM I KOKARDOM?

TKO JE NAPAO OVU DRŽAVU HOSOVCI I USTAŠE ILI ONI S PETOKRAKOM I KOKARDOM?

2. ožujka, 2018.

 

 

“Kada je to ova država nastala na antifašizmu i AVNOJ-u?! Tko je ’91. išao u rat s AVNOJ-skim i anitfašističkim parolama?! Išlo se s krunicama i pozdravom ‘Za dom spremni’! Na ustavni način mora se regulirati da se poštuje pobjednička povijest! Poraženi danas vode svoje bitke i dobivaju ih iz dana u dan. Nema govora o smirenju tenzija kao što tvrde Kusić i Plenković!“

Napisala: Mateja Jozeljić

Hodak je u studio Bujice, u srijedu 28. veljače, donio zastavicu HOS-a koju, kako tvrdi, drži u svom odvjetničkom uredu. Zastavica je stajala na stolu cijelu emisiju.

“Na djelu je revizija suvremene hrvatske povijesti. Naši ljevičari skloni su cmizdriti o reviziji povijesti iz Drugog svjetskog rata koji je davno iza nas. Domovinski rat završio je 5. kolovoza 1995. godine i u njemu je HOS imao vrlo, vrlo važnu ulogu,” rekao je Hodak, podsjetivši da je tri i pol godine bio odvjetnik HOS-a i HSP-a tijekom procesa na Vojnom sudu u Zagrebu i da je tu bitku na kraju – na Vrhovnom sudu dobio.

Tvrde da reviziju naše novije povijesti provode oni koji u Domovinskom ratu nisu sudjelovali niti ga pomirisali, osim ako su “čekali u gradskom podrumu” da,kako je rekao, “njihovi dođu i oslobode ovu zemlju od ustaša”.

HOS-ovci su časna postrojba, priznata kao dio HV-a i imaju pravo na svoje simbole i svoj pozdrav koji su registrirani za vrijeme Vlade Ivice Račana – dodao je poznati odvjetnik.

Hosovci i ustaše

Bilo je jasno da će Vijeće za suočavanje s prošlošću donijeti odluku o zabrani ZDS, a da će dopustiti “crvenu zvijezdu petokraku” s istoka, složili su se voditelj i gost emisije.

“Tko je ’91. napao ovu državu?! HOS-ovci i ‘ustaše’ koji su počeli paliti, rušiti i ubijati ranjenike na Ovčari, granatirali Dubrovnik – ili su to ipak oni koji su nosili crvenu zvijezdu na svojim kapama,” upitao je Hodak i poentirao: “Oni koji su s crvenom zvijezdom, neakademski rečeno, popušili rat i bili pometeni, ali im je gospodski bilo dozvoljeno da traktorima napuste ovu zemlju koju nisu željeli i koju danas mrze, koju su htjeli pripojiti svojoj matičnoj zemlji Srbiji, oni su danas pobjednici. Crvena zvijezda ostaje legitimni znak kojeg svi moramo prihvatiti zahvaljujući Jakovini, Klasiću, Markovini i sličnim povjesničarima, a HOS-ovi simobli su pod ružnom revizijom. Zastavicu sam donio da se vidi, zlu ne trebalo – možda se uskoro neće smjeti držati i Vijeće za elektroničke medije nekome će zabraniti emitiranje jer ju je donio u emisiju,” objasnio je Hodak.

Bujanec je u emisiji pustio i ‘Bojnu Čavoglave’ Marka Perkovića Thompsona otpjevanu na 20. obljetnici proslave ‘Oluje’ u Kninu pod državnim pokroviteljstvom. “Tko zna, možda će nam u drugom ili trećem koraku zabraniti slaviti ‘Oluju’, no dok god to nije zabranjeno, mi to puštamo,” rekao je Bujanec koji je pjesmu odlučio pustiti umjesto priloga u zadnji čas – s obzirom da je Vijeće odluku donijelo nekoliko sati prije emisije.

Odvjetnik smatra da nijedna vlast neće imati hrabrosti uhićivati mladež koja u desecima i stotinama tisuća – s oznakma HOS-a dolazi na Thompsonove koncerte, jer bi to, kako je rekao, bila borba protiv naše budućnosti i nacionalnog blaga u koje ubraja Thompsonove pjeseme, a posebno ‘Bojnu Čavoglave’ koju bi se sada zabranjivalo kao što je u komunizmu zabranjena ‘Vila Velebita’ ili ‘Ustani bane’…

“Ljevičarski prvoborci protiv ZDS koji su okupirali 90 posto hrvatskih medija, Lovrićke, Pofuci, Dežulovići, Tomići i drugi imaju medije i mogu raspirivati vatru na kojoj se griju, ali ona je ponekad jako opasna i može opeći,, kategoričan je bio Hodak i poslao poruku kako represije nisu dobre: “Za vrijeme komunizma branio sam ljude koji su odlazili u zatvor zbog ‘Vile Velebita’! U zatvor se išlo čak i za relativno blagu hrvatsku pjesmu – ‘Marjane, Marjane’ i to zbog kitice u kojoj se spominje ‘Srce Isusovo’… Zbog nje je jedan student na Općinskom okružnom sudu u Zagrebu dobio četiri godine zatvora! Pjevalo se na studentskom centru na Lašćini, a sudac koji ga je osudio poslije se ubio! Je li u pitanju bila grižnja savjesti, ne znam, ali radim usporedbu tadašnjeg sustava sa sadašnjom hajkom. Zamislite ljude koji su se borili za ovu državu s krunicom u ruci i pozdravom ZDS na usnama; borili se, postali invalidi, a danas se ubijaju… Sada će doći u situaciju da im se zbog toga prijeti još i zatvorom,“ upozorava Hodak.
Bujanec je priznao da se prije emisije čuo s članom Vijeća za suočavanje s prošlošću Antom Nazorom, koji mu je rekao da su se svi složili oko ‘Dokumenta dijaloga’, no razmimoilaženje je nastupilo oko zaključaka, premda su ih potpisali svi. Tako će u nekim posebnim prilikama oznaka HOS-a biti dopuštena uz prethodno odobrenje policije, uglovnom na grobljima i komemoracijama. Voditelja je zanimalo što će biti s djetetom poginulog HOS-ovca koje će doći na Thompsonov koncert s oznakom HOS-a s kojom je poginuo njegov otac?!

“Mislim da ovakva odluka Vijeća vodi daljnjoj podjeli među narodom. Uvijek treba uzeti u obzir referendum o braku ‘U ime obitelji’ protiv kojeg su bili i tadašnja vlada, predsjednik i svi mediji, a uspio je u omjeru 70:30 posto. Tako je i sa  pozdravom ‘Za dom – spremni’… Takav će omjer biti ubuduće oko svih sličnih prijepora. Tuđman je rekao da je 20 posto bilo protiv Hrvatske, no bio je preveliki optimist! Ta je brojka 30 posto,“ podsjetio je Zvonimir Hodak.

Ugledni odvjetnik je poručio kako nema tog Vijeća koje će uspjeti eliminirati hrvatsku pobjedu, a smatra da ZDS iz Domovinskog rata nema veze s Pavelićem. Voditelj je kao primjer naveo našu valutu – kunu koja se također koristila u NDH pa ju je dr. Franjo Tuđman uveo bez obzira na sve prigovore: “To će se srediti finom transakcijom, umjesto kune uvest će euro i svi će biti zadovoljni. Lijepu našu pjevali su i Pavelić i Kvaternik i Francetić i Boban – i ona je i danas naša himna. To je ta ljevičarska dvoličnost i farizejština gdje se jedan simbol prihvaća iz pragmatičnih razloga, a protiv drugog simbola vodi se haranga i rat.”

Sramotnim smatra da ni danas pravdi nisu privedeni odgovorni za agresiju na Hrvatsku koja je najvećim dijelom provedena pod zvijezdom petokrakom, ali i kokardom koja nije zabranjena.

Komentirao je i zahtjev Milorada Pupovca da srpska zajednica u Hrvatskoj osnuje zajedničko vijeće općina i tako uspostavi svojevrsnu autonomiju što bi značilo, kako je rekao, da bi u miru dobili ono što nisu uspjeli u ratu: “Ne treba kriviti Pupovca, on je sposoban političar koji koristi poltronski i kmetski kod koji je kod Hrvata strašno razvijen, što se najbolje vidjelo tijekom posjeta Aleksandra Vučića Hrvatskoj. Što misliti o državi u kojoj dva ili tri veleposlanika nazovu Predsjednicu i kažu joj da pozovu u posjet Vučića? To nije država!”

Titova u Zaprešiću

Bujica je u srijedu razotkrila još jednu podvalu, ovoga puta u Zaprešiću. Tamošnja Ulica maršala Tita nije ukinuta kako su izvijestili mnogi mediji, nego je podijeljena u tri dijela. Dio ulice sada se zove Ulica kardinala Alojzija Stepinca, drugi dio Avenija hrvatskih branitelja, a treći je i dalje Ulica maršala Tita! U emisiju se telefonski javio mladi inženjer Mate Barun, izabrani gradski vijećnik s mandatom u mirovanju iz stranke Projekt Domovina i sve potvrdio, uz predočeni dokument.

“To se odigralo iznenada, sjednica Gradskog vijeća koja je bila najavljena tjedan dana ranije, dobila je posve novi dnevni red. Samo pet sati prije sjednice dobili smo dopunu dnevnog reda o promjeni naziva Ulice maršala Tita. No, u odluci postoji članak koji govori o tom trećem dijelu koji bi se navodno trebao preimenovati naknadnom odlukom Gradskog vijeća. Nije mi jasno zašto odmah ulica nije preimenovana u cijelosti, u dva dijela – samo na Aveniju hrvatskih branitelja i Ulicu kardinala Stepinca. Vladajući imaju puno obrazloženja za tako čudan postupak, ali u Zaprešiću je godinama bilo puno inicijativa za preimenovanje Titove ulice i nisu uspjevale. Posljednji takav zahtjev ignorirali su tri godine, a na vlasti je isti gradonačelnik, HDZ-ov Željko Turk!“

Barun je predložio amandman protiv ostanka Titove ulice u Zaprešiću: “U tih pet sati morali smo brzo reagirati, tendencija je bila da se ništa ne ostavlja za iduću sjednicu. Tražili smo da se preostali dio preimenuje također u Ulicu kardinala Stepinca, o čemu na sjednici nisu htjeli ni raspravljati!“

Prillično je morbidno da jednog od najvećih zločinaca 20. stoljeća smjestite uz kardinala Stepinca koji je bio njegova žrtva i hrvatskih branitelja koji su se borili protiv njegove vojske, JNA – komentirao je Hodak nevjerojatnu bizarnost iz Zaprešića.

U emisiji je naglašeno kako ovom dolukom ispada da pobjeđuju oni koji su napadali Hrvatsku, a oni koji su je branili sada se nastoje prikazati kao gubitnici: “HOS može samo na groblja, a petokraka može na fešte!“

Gost Bujice rekao je da su rezolucijom Vijeća Europe fašizam i komunizam izjednačeni, ali to nije slučaj u Hrvatskoj.

“Kada je to ova država nastala na antifašizmu i AVNOJ-u?! Tko je ’91. išao u rat s AVNOJ-skim i anitfašističkim parolama?! Išlo se s krunicama i pozdravom ‘Za dom spremni’! Na ustavni način mora se regulirati da se poštuje pobjednička povijest! Poraženi danas vode svoje bitke i dobivaju ih iz dana u dan. Nema govora o smirenju tenzija kao što tvrde Kusić i Plenković! Povijest ne stvaraju nikakva vijeća, ona je već stvorena i to od ’91. do ’95. godine! Povijest je stvarao HOS, hrvatski dragovoljci, HV i HVO u BiH! Pobjednike nastoje približiti poraženima i obrnuto. Svugdje u svijetu povijest pišu pobjednici, osim u Hrvatskoj.“

Odvjetnik smatra kako je odluka Vijeća samo dimna zavjesa nakon koje će se rađati novi zakoni i uredbe represivnog karaktera. Sve mu je bilo jasno kada je vidio sastav Vijeća: “Napisao sam da naziv ‘vijeće’ asocira na riječ ‘smeće’. Država kakvu je Tuđman zamislio ovu bi stvar riješila na referendumu! Nema tu kompromisa!”

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

https://youtu.be/fiB8VFlJn5A

T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. zeus
  #1 zeus 21 ožujka, 2018, 09:29

  mali prilog, pročitajte intervju drugarice (bivše predsjednice US RH) Jasne O koja slavi avnoj=NRH/SRH,i uvodi novi izričaj u hrvatski jezik:”insignije”,samo da narodna večina što manje razumije…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Ante Matić, akademik
  #2 Ante Matić, akademik 15 ožujka, 2018, 17:51

  S Božom Petračom i Došenom osnovao sam ogranak HDZ u Zaprešiću. Bila je puna dvorana. Te večeri se u Zaprešiću učlanilo dvadesetak novih članova. Tada smo govorili o državi koja se temelji na Starčeviću i Radiću i “pozitivnoj ljevici” U tu pozitivnu ljevicu ne spada diktator i krvnik Tito, pa kako je moguće da ima tamo ulicu. Tko je odlučio da Tito tamo ima ulicu zaista je idiot i njeprijatelj ove države.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. basinac
  #3 basinac 15 ožujka, 2018, 17:07

  Kod FRANO-e se točno vidi što ga svrbi i što redovito bifla poput nekoga tko je izgubio pamet,a ostalo mu nešto što mu mozak zahukta,ali uvijek istim kolovozom.
  On mora biti nekakav zločinac,ali samo on to zna.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. FRANO
  #4 FRANO 5 ožujka, 2018, 17:43

  GLE ,TKO SE TO PITA ,TKO JE NAPAO I SRUŠIO SOCIAJLILSTIČKU ,SAMOUPRAVNU REPUB LIKU HRVATSKU.???
  POTOMCI STEPINČEVIH KRVOLOKA ,BANDITA , KOLJAČA, DRAKULA I VAMPIRA IZ V REMENA III-ĆEG REICHA ,KADA JE TA KATOLIČKA HORDA RAZVARATNIH ,STEPINČEVIH KATOLIKA ,ZLOČINACA, SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA , SLUŽILA ,KAO QUISLINŠKA HORDA NJENAČKI III-ĆI REICH ,HORDU RAZVRATNIH GERMANSKIH NIBELUNAGA.
  I ŠTA SADA IMAMO? IMAMO ,DEVASTIRANU,OPLJAČKANU I ZAVAĐENU ,V JERSKI ,NCIONALNO I INTERESNO, NEKU SKLEPANU DRŽAVU KOJA JE ,PO SVOM DRUŠTVENO-POLITIČKOM USTROJSTVU, REINKARNACIJA ONE ISTE KLASNO-PLJAČKAŠKO-KAPITALISTIČKO-NACISTIČKO-ŠOVINISTIČKE ,STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE ,IZ VREMENA III-ĆEG REICHA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. ujo
  #5 ujo 4 ožujka, 2018, 11:51

  Dobra vijest za Franu koji redovito čita i komentira ,idi do reke i utopi se,nemoj nas da daviš….

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Black Jack
  #6 Black Jack 3 ožujka, 2018, 18:11

  Pročetnička propaganda koje partizanski teroristi (lopovi pretvorbe i privatizacije) namjerno plasiraju.Znaju oni dobro što rade!

  U II. svijetskom ratu petokraka nije bila simbol antifašizma nego simbol komunističke diktature.
  Ako bi petokraka predstavili simbol antifašizma onda bi u II.ratu petokraku nosili i Englezi i amerkanci.
  Petokraka je simbol zla i zli ljudi dirigiraju i pljačkaju ovu državu u njene građane!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. basinac
  #7 basinac 3 ožujka, 2018, 12:25

  Ova dva komentatora mozete svrstati odmah medju luđake, da stvarno.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 3 ožujka, 2018, 21:46

   Ti nam se pridruži. Da ti dokažemo da nismo luđaki. ne znam kojem ti rodu pripadaš

   Pa u kojem je režimu Hodak stvarao svoju ličnost.
   Naravno u onom prije 90.
   No struku nije promijenio osim farbe.

   Odgovorite na ovaj komentar
 8. FRANO
  #8 FRANO 2 ožujka, 2018, 22:46

  TKO TO PROIZVODI IZVANREDNA STANJA DRUŠTVENIH I DRUŠTVENO-PROIZVODNIH ODNOSA U DRAŽVI ,AUTOHTONIH SLAVENSKIH HRVATA,ANTIFAŠISTA??

  TREBA ODMAH ODGOVORITI; TO SU HIBRIDIZIRANI HRVATI,ALATAJSKO-MONGOLSKI RATNICI ,NASELJENI NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA,UVJEK U SLUŽBI ZLOČINAČKOG KRŠAĆNASTVA NA OVIM PROSTORIMA ,ODNOSNO,ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA.
  PA O KAKVIM TO HRVATIMA GOVORE OVI STEPINČEVSKI KRVOLOCI,ODNOSNO KATOLICI,ILI KATOLIČKI DRIPCI???
  KOJI SU TO HRAVTI UGROŽENI I TKO IH UGROŽAVA??
  A ONI SU ALATJSKO –MONGOLSKI TRIABLNO-ANTROPIDNI TALIBANI KOJI SU SE NAMETNULI AUTOHTONIM SLAVENSKIM HRVATIMA,ANTIFAŠISTIMA.
  PA SE TREBA ZNATI TKO SU TI DANAŠNJI HIBRIDIZIRANI HRVATI KOJI NAM STALNO NAMEĆU ,HAJDUČKO-KRŠĆANSKE,KRIŽARSKO-KOLJAČKO-PLJAČKAŠKE ZAHTJEVE. A ONI SE , KAKVOG LI PARDOKSA, IMENUJU KRALJEVSKIM HRVATIMA,JER SU ŽIVJELI I PLJAČKALI U SLUŽNBI MLETAČKE DINSTIJE KOJA IM JE NAPRAVILA,HAJDUČKU KRALJEVINU,ISKLJUČIVO U SLUŽBI MLETAČKE DINASTIJE, IMENUJUĆI VOĐU TIH TRIBALNO-ANTROPIDNIH TALIBANA KONJOKRADICA,KRALJEM,UMJESTO MLETAČKE LATIFUNDIJE ,ONA IM DAJE NAZIV HRVATSKIM.

  I GLE KRALJ TE MLETAČKE LATIFUNDIJE BIVA IMENOVAN KRALJEM HRVATSKE I DALMACIJE.A OBIČNI MLETAČKI KONJOKRADICA PROGALŠEN ZA CERIABŠU PLEMENA ALTAJSKO-MONKOLSKIH NASELJENIKA ,BIVŠIH RIMSKIH SGRANIČARA KOJI SE DOSELIŠE SA RIMSKIM ČETEMA NA DINARSKE OSOJE I PRISOJE KAO GRANIČARI RIMSKE IMPERIJE I OSTADOŠE KAO RIMSKI GRANIČARI NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA,ALI SADA ,POSLIJE PROPASTI RIMSKOG CARSTAVA , POSTADOŠE I OSTADOŠE I DALJE U SLUŽBI , ZAPADNOG KRŠĆANSTVA ,MLETAČKE REPUBLIKE .I NJIHOVA JEDINA EGZISTANCIJALNA PERSPEKTIVA BILA JE I OSTALA DA SLUŽE ZA POTREBE KARŠAĆNSKE,MLETAČKE REPUBLIKE KAO VOJNE HORDE ZA PLJAČKU I PROVOKACIJU SUSJEDNOG ISLAMSKOG CARSTVA U BOSNI.TAKO POSTADOŠE PLAČENICI SA STALNIM PROVOKACIJAMA TURSKOG CARSTVA U BOSNI. JER ZAPADNA KRŠAĆNSKA IMPERIJA SE NIJE MIRILA SA POSTOJEĆIM STANJEM NA ISTOKU ,ODNOSNO U BOSNI I U SRBIJI JER JE NJEN AMANET DA NASLIJEDI CIJELO RIMSKO CVARSTVO ,KAO RELIGIJA I KAO IMPERIJALNA VLAST.PREMA TOME NEMA NIKAVOG GOVORA O NEKOJ HRVATSKOJ ILI NEKIM HRVATSKIM KRALJEVIMA,A NAJMANJE DA SE KRALJEVSTVO DESI U GEOGRAFSKOM PODRUČJU GDJE NJEGOVI STANOVNICI NEMJU NIKAKVIH PRIRODNIH UVJETA DA STVORE PROIZVODNE SNAGE I OSIGURAJU EGZISTENCIJU .TI STANOVNICI ,KAŽE MARX, NIKADA NISU POSTALI NI POLJOPRIVREDNICI,NI RIBARI,NI STOČARI NI STANOVNICI KOJI BI NA SVOM PODRUČJU ŽIVLJENJA MOGLI OSIGURATI EGZISTENCIJU OD BILOKOJE VRSTE DJELATNOSRTI KOJA IMA UVJETE NA TIM DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA OSIM VOJNE SLUŽBE,KAO NAORUŽANE BANDE ZA SLUŽENJE RAZNIM KRŠĆANSKIM IPERIJAMA ,ALI UVJEK KAO ESKADRONI SMRTI.PA O KAKVOM SE TO HRVATSTVU GOVORI I JOŠ K’TOME KRALJEVSKOM U DINARSKIM BESPUČIMA.KAKVELI BUDALAŠTINE???. U TIM POVIJESNIM RAZDOBLJIMA ,HRAVTSKE ,KAO DRŽAVE NIJE BILO NI U TRAGOVIMA. ONA JE U TIM POVIJESNIM VREMENIMA ,AKO SE MISLI NA DANAŠNJI GEOGRAFSKI TERITORIJ DRŽAVE,RASPARČANA NA TRI GEOGRAFSKA CARSTVA EVROPSKIH VLADAJUĆIG DINASTIJA.PREMA TOME U TIM POVIJESNIM VREMENIMA SE NE MOŽE GOVORITI NIOKAKVOJ DRŽAVI A NAJMANJE O NEKOJ KTOLIČKOJ HRVATSKOJ KOJU OFORMIŠE VIZI-GOTI,NAJVEĆI DIO NASTANJENIH MLETAČKE REPUBLIKE.A HRVATSKA U TIM POVIJESNIM VREMENIMA KOJA BIJAŠE , ZAISTA ,NASELJENA PRAVIM HRVATSKIM PLEMENIMA BILA RAZDJELJENA U TRI ZAKRPE NA GUZICI TRIJUH VLADAJUĆIH EVROPSKIH KRŠAĆNSKIH ,ZLOČINAČKIH ,KRVOLOČNIH DINASTIJA.O TOME SE SVAK MOŽE INFORMIRATI ČITAJUĆI URATKE PROFESORICE KALJIĆ I PROFESORA IVE GOLDSTEINA .MEĐUTIM ,O TOME SE MOŽE,TKO HOĆE ,DOPUNSKI INFORMIRATI U KNJIZI DINKA TOMAŠIĆA,NAŠEG UGLEDNOG SOCIOLOGA =POLITIČKI RAZVITAK HRVATA=. PREMA TOME , AUTOHTONI HRVATI ,ANTIFAŠISTI, SE MORAJU ODMAH ORGANIZIRANO PRESTROJITI U DRUGAČIJE DRUŠTVENE I DRUŠTVENO-PROIZVODNE ODNOSE ,JER DRUGOG PUTA NEMA, A OVU KATOLIČKO-STEPINČEVSKU ALAŠU,KOJA SE ISNTALIRALA NA KORMILO HRVATSKE DRŽAVE TREBA POSLATI U POVIJESNU ROPOTRANICU, AOVOG NEUKOG ,NEPISMENOG ILI SKOLASTIČKO-DOGMATSKOG HODAKA TREBAPOSLETI U GUZICU ,GDJE MU JE I MJESTO JER SVOJIM PISAN IJAMA ,NEUKI,SAMO DOVODI U ZABLUDU HRVATSKE GRAĐANE .ON BI PRVO TREBAO POĆI U ŠKOLICU DA NAUČI MISLITI ,REKAO BI HEGEL PA TEK ONDA DA SE UPUŠTA U PISANIJU .ALI ON TAUJ STUPANJ NIKADA NEĆE MOĆI DOSTIĆI ,JER NAUČITI MISLITI ,OPET REČEHEGEL, JE DUG I MUKOTRPAN PUT ,ZA NJEGA NEOSTAVRIV.ON BI TREBEO SKONITI DO MENE NA VJERANUK ,ALI UZ MOJ UVJET!

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Anonimno
  #9 Anonimno 2 ožujka, 2018, 17:05

  Dajte se više okanite tih ustaša.
  Partizanima dajte mira.

  Rađe se uhvatite ovih”sadašnjih” koji misle da je Hrvatska nastala 1990.

  A gospon Hodak nek se rađe drži svog Fiškalstva.
  Uostalom, ovi stihovi sve govore…

  NE UZDAJ SE U FIŠKALA
  KOJ TE BRANIT NEĆE
  VEĆ ĆE SAMO LIJEPO PRIČAT
  DOK GOT DŽEP NE NAMEĆE
  KAD OČISTI TVOJE ĐEPE
  I TVOJEGA DRUGA
  PUSTIT ĆE VAS NA CJEDILU
  SA POKORAN SLUGA
  SAM ĆEŠ SEBI KRIVAC BITI
  JER SI BIO NULA
  ŠTO SI IŠO PRAVO TRAŽIT
  VAN SELJAČKOG SUDAM:P: Miškina

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code