SRBIN UBIO OCA JER MU JE GURAO PENIS USTA

SRBIN UBIO OCA JER MU JE GURAO PENIS USTA

11. lipnja, 2016.

 

Ubio sam oca jer me je terao da ga oralno zadovoljavam. Do te večeri sam uspevao da se odbranim, ali tada mi je penis stavio u usta. Život mi se zgrozio, nisam znao šta radim, nisam bio svestan ni da sam ga ubio. Bilo me je toliko sramota da sam to što se desilo prećutao i tokom istrage.

Ovako se juče pred niškim Višim sudom branio Aleksandar Marinković (20) iz aleksinačkog sela Glogovice, optužen da je 10. januara ove godine u porodičnoj kući usmrtio svog oca Srđana (43).
Kako je utvrđeno tokom istrage, Marinković je svog oca, koji je pošao do poljskog toaleta, sustigao na stepeništu i nožem „rambo“ ubo čak 22 puta. Nakon toga je otišao kod komšije i kazao mu da se potukao sa Srđanom, pa je on pozvao policiju. Aleksandar je do detalja ispričao kako je ubio oca, ali i rekao nešto što je šokiralo sve u sudnici.
– Moj otac je skinuo bokserice, uhvatio mi glavu i gurao je prema svom polnom organu govoreći: „On te je napravio, moraš da ga ljubiš, puši ga“. Odgurnuo sam ga, a onda sam čuo neki glas kako mi govori: „Ubodi ga“. Uzeo sam nož i krenuo za njim, mislim sam da sam ga ubo samo dva puta, tek u policiji sam saznao da je mrtav – rekao je Marinković.

Naglasio je da je njegov otac maltretirao njegovu majku, zbog čega ga je ona napustila, da je njegovom mlađem bratu puštao porno-filmove kad je imao samo šest godina, kao i da se nepristojno ponašao i prema šesnaestogodišnjoj ćerki Sandri.

Ona je potvrdila bratovljeve navode da je otac bio nasilan prema njima kad bi popio.
– Kad je majka otišla s mojom braćom, ja sam ostala da sama živim s ocem. Sa mnom se nije svađao, ali je jednom pijan legao kod mene u krevet. Uplašila sam ga se i prespavala kod drugarice, a sutradan sam otišla da živim s majkom – kazala je tokom svog svedočenja sestra optuženog.

IZVOR: www.kurir-info.rs T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. mlatosrb
    #1 mlatosrb 24 lipnja, 2016, 23:55

    srbska posla , silovatelji ,incestuozna turska kopilad,nakon 500gd prčenja od strane osmanlija ni nemogu bitui normalni

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code