CECA IMA DEVETOG DEČKA

CECA IMA DEVETOG DEČKA

16. siječnja, 2021.

 

Velika srbijanska estradna zvijezda  Ceca Ražnatović (47) uplovila je u vezi sa Bogdanom Srejovićem (38), a otac novog dečka folk zvezde nekadašnji uspješni atletičar.

Naime, Bogdanov tata je Miloš Srejović, nekadašnji uspešni atletičar u disciplini troskok, koji je na Europskom prvenstvu u Pragu 1978. godine osvojio zlatnu medalju. Te godine je postao i najbolji sportaš Balkana. Zbog povrede je u 25-oj godini prekinuo sportsku karijeru. Završio je Ekonoski fakultet i član je Mense, a u politiku je ušao 1994. godine. Kaže da je ponosan što je u doba njegovog mandata Kragujevac dobio novu sportsku dvoranu.

Svi Cecini u javnosti poznati mladići:

  1. Vladan Lukić

Na početku karijere bila je u vezi sa bivšim nogometašom i predsjednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala. On je svojevremeno izjavio da su se upoznali kada je on imao 18, a ona 15 godina i da je Ceca bila dječija igra.

  1. Dejan Marjanović Šaban

Sa Šabanom počinje njena sklonost prema žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba “Bojan Stupica”, a Marjanović je u to vrijeme važio za neokrunjenog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije.

  1. Hajrudin Haro Samardžić

Dok je živjela u Švicarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i nogometašem. S Harom je bila u vezi navodno tri godine, a njihova romansa nije naišla na odobravanje javnosti zbog nacionalizma. Kasnije ju je optuživao da je zbog Cece završio u logoru.

  1. Željko Ražnatović Arkan

Tijekom boravka u Europi, dok je prelistavala njemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima “ugledala najlepšeg muškarca na svetu”. Arkan za vrijeme romanse sa Cecom još uvijek bio oženjen Natalijom Martinović, a Ceca mu je bila druga bračna družica.

Pevačica je posle pet mjeseci zaprosila Željka. Vjerili su se 1995, a njihovo vjenčanje u medijima je nazivano “svadbom decenije”. Ceca je s Arkanom  dobila dvoje djece, Veljka i Anastasiju. U siječnju 2000. godine Arkan je ubijen.

  1. Andrej Kujundžić

Tračevi su buktali kada je u pitanju bio odnos pjevačice i rely vozača. Prema pisanjima medija u to vrijeme oni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a romansa je počela na snimanju njegove emisije “Top speed”. Bili su zajedno tri mjeseca, da bi se nakon toga Kujundžić vratio supruzi Marini.

  1. Vladimir Vuksanović

Vlado i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji.

  1. Vladimir Cvetković

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da hodaju i a kim se pojavljivala u javnosti nakon ubojstva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su raskinuli nakon samo šest mjeseci veze.

  1. Aleksandar Jovović

Ceca je nedavno svojoj listi bivših ljubavi dodala i ovog manekena. On je uklonio sve zajedničke fotke koje je imao sa Cecom. Za početak njih dvoje nisu ni hteli da se za njihovu vezu sazna – u javnost je ta informacija procurila tek nakon par mjeseci.

  1. Bogdan Srejović

Bogdan je menadžer jednog od najelitnijih beogradskih restorana, a saznajemo da iza sebe ima brak i ćerku. Mlađi je od Cece 10 godina, a ova vijest je iznenadila mnoge. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code