DEJAN AĆIMOVIĆ I ZRINKO OGRESTA KONSTRAKTI DOSTVILI BOROSANE

DEJAN AĆIMOVIĆ I ZRINKO OGRESTA KONSTRAKTI DOSTVILI BOROSANE

16. svibnja, 2022.

Konstrakta je nastupila u posebnim cipelama koje je nabavila u Hrvatskoj. Riječ je o popularnim borosanama, a koje su za potrebe njenog  nastupa dopremljene upravo iz Hrvatske.

Borosane su izrađene od bijelog platna s prepoznatljivim otvorima na prstima i malom platformom. Pjevačica je imala određenih poteškoća u pribavljanju omiljene vrste obuće, budući da se borosane proizvode samo u Hrvatskoj.

Zato je bila prinuđena u pomoć pozvati prijatelje koji su joj samo dan prije odlaska u Italiju dostavili jedan par. Urednica Zabavnog programa na srpskoj nacionalnoj televiziji, Olivera Kovačević, sjetila se našega glumca Dejana Aćimovića  i njegove supruge Dijane Kožul.

– Olja je naša obiteljska prijateljica. Nazvala nas je i rekla da u roku od nekoliko sati moraju imati te cipele. Ja sam bio na snimanju pa je supruga otišla kupiti borosane da Srbija može poslati svoju predstavnicu na Eurosong, ispričao je Aćimović

Njegova supruga je uspjela naći borosane u Zagrebu za 250 kuna. Aćimović je potom nazvao redatelja Zrinka Ogrestu, koji je krenuo s njima za Beograd. Prilikom prelaska granice carinik je redatelja pitao što mu je u kutiji, a Ogresta je rekao da su to cipele za Konstraktu.

– Rekao mi je da otvorim gepek u kojem sam imao odijelo za premijeru i jednu kutiju. Zamolio me da otvorim kutiju, ugledao je cipelice i zaželio sretan put – rekao nam je redatelj.

IZVOR: www.maxportal.hr  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code