SRBIJU NA EUROSONGU PREDSTAVLJA SANJA VUČIĆ

SRBIJU NA EUROSONGU PREDSTAVLJA SANJA VUČIĆ

9. ožujka, 2016.

sc-rovizije-2016-0703-2016-_620x0

Srbiju će na 61. “Evrosongu” u Švedskoj, od 10. do 14. maja, predstavljati Sanja Vučić (22) s pesmom “Goodbye”, koju je napisala i komponovala Ivana Peters. Pevačica kruševačke grupe “ZAA” pevaće u Stokholmu na engleskom jeziku i mnogi veruju da će njen moćan glas i snažna poruka pesme, koja govori o borbi protiv nasilja nad ženama, odjeknuti Evropom. Talentovana i energična Sanja je na konferenciji za medije u ponedeljak u studiju RTS u Košutnjaku izrazila zadovoljstvo što će braniti boje naše zemlje na prestižnom muzičkom takmičenju i otkrila kako joj je jedan telefonski poziv promenio život.
– Kada su me pozvali iz RTS i rekli da je reč o “Evrosongu”, više ništa nisam čula – ispričala je Sanja, student arapskog jezika u Beogradu. – Nastala je prava havarija, počela sam da skačem po sobi. Sve je bilo potpuno neočekivano. Čim sam čula pesmu znala sam da je za mene, a Ivanina i moja energija i muzički senzibilitet su se u potpunosti poklopili. Još nisam svesna šta mi se dešava. Plasman mi nije najbitniji i daću sve od sebe da se u Švedskoj predstavim u najboljem svetlu.
Predstavnik Srbije na “Evrosongu” ove godine je izabran na internom konkursu, odlukom urednika muzičke redakcije RTS. Glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS Olivera Kovačević istakla je da joj je zadovoljstvo što će našu zemlju na “Evrosongu” predstavljati mlada i darovita devojka, jer je to najbolji način da se, ne samo deklarativno, pruži prilika mladima u Srbiji. Sanja Vučić se prvi put pojavila sa bendom u emisiji “Tri boje zvuka” na RTS, a zatim i u “Buntu” gde su mnogi prepoznali njen raskošan talenat i energiju.T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code