Nude seks u kukuruzu za jednu crvenu!

Nude seks u kukuruzu za jednu crvenu!

10. srpnja, 2012.

prostitutke_ibar_650241363

Srbija je dobila novu turističku destinaciju duž Ibarske magistrale kod Lazarevca, gdje lokalne prostitutke putnicima namjernicima nude seks na eks! I dok se u Amsterdamu, Frankfurtu ili Tajlandu od najstarijeg zanata na svijetu živi kraljevski, prodavačice ljubavi su srpskim seljacima umjesto zarade donijele samo glavobolju!?

Pored pečenjara, kafana i sličnih krajputaških atrakcija po kojima je Ibarska postala poznata i van granica Srbije, ova magistrala sada je na glasu i zbog nekoliko javnih kuća koje ovde, od jutra do mraka, rade pod otvorenim nebom.

“Prodavnica ljubavi” na parkingu ispred jezera Očaga otvorena je svaki dan od 17 do 21 sat. Cjenovnik je shodno krizi pristupačan radničkom džepu, pa tako za oralno zadovoljstvo treba izdvojiti 1.000, za seks 1.500, dok kompletna usluga košta 3.000 dinara. U cijenu su uračunati i kondomi, koji se u toku seksa mijenjaju po volji klijentele. Za ekstra želje postoji i poseban cjenovnik.

I pored toga što su još u šoku zbog ubistva njihove koleginice Milice A, kojoj je prije desetak dana mušterija zbog nesporazuma razbila glavu metalnim ključem, dvije djevojke koje su željele da ostanu anonimne priznaju da i pored velikog straha ipak redovno dolaze na posao.

“Još smo u šoku, ali mora da se radi. Same smo sebi gazde jer nemamo makroa. Konkurencija je slaba, pa posla ima za sve. Kad je dobar dan, obradimo i po petoricu u toku smene. Policija retko navraća, ali i oni bi ponekad da omaste brke, uglavnom ako može za džabe”, kažu one.

Pored ovog jezera, ljubav se može pazariti i na parkingu ispred spomenika poginulim članovima SPO, koji su nastradali prilikom neuspjelog atentata na Vuka Draškovića. Kad dogovor padne, noćne dame svoje mušterije odvode u mrak jednim od nekoliko sporednih zemljanih puteva kojima seljaci iz Petake odlaze do svojih njiva pored Kolubare. Od kako je seks turizam u zamahu, njive su prepune automobila i traktora, pa je nekad saobraćaj gušći nego na magistrali.

“Svega mi je preko glave. Ne možem da odbranim njivu od j…ača, a sad su počeli još i da se ubijaju. Jedno vreme sam ih jurio, al’ ne vredi. Slučaj sam prijavljivao kod predsednika opštine i lokalnoj policiji, ali neće ni prstom da mrdnu. Da sam naplaćivao parking, do sada bih se obogatio”, objašnjava ovaj novi fenomen R. J, čija se njiva graniči sa onom na kojoj je nedavno ubijena Milica A.

Ostoja Đavo, vlasnik jedine kafane u selu Petki, gdje ordiniraju prostitutke, ima savim drugačije mišljenje od svog komšije.

“Bolje je da se j… nego da se mrze. Ima među mušterijama i naših seljaka, samo se kriju od žena. Sad se u njive ide pevajući. Sve bi bilo u redu samo da je malo jeftinije”, na kraju se požalio ovaj ugostitelj.

Prostitutka Milica A. nije prva žrtva koja je stradala u javnoj kući pored Ibarske. U februaru prošle godine kod kafane “Kočin”, nedaleko od mjesta na kome je pronađen leš nesrećne Milice, nastradao je i Predrag Ostojić, autoprevoznik iz Mionice. Za to ubistvo optužena su trojica mladića i jedna djevojka. Tada se pričalo da je ova grupa po Ibarskoj magistarli pljačkala nesmotrene kamiondžije koji su predah pored puta planirali da iskoriste u zagrljaju jedne od djevojaka koje ovde nude svoje tijelo.

I država bi mogla da ućari

I dok se u Srbiji još vodi polemika oko legalizacije prostitucije, u ovoj se grani sive ekonomije godišnje obrne preko pola milijarde evra, što predstavlja ozbiljnu konkurenciju domaćoj industriji, koja je na izdisaju. Prema jednom, veoma skromnom istraživanju Republičkog zavoda za statistiku obavljenog 2006, Srbija je imala 5.408 prostitutki, koje su od svojih mušterija te godine naplatile 300 miliona evra.

Pretpostavlja se da ih je danas trostruko više, tako da se i zarada od prodaje ljubavi znatno uvećala. Prostitutke sa ulice rade 260 dana godišnje ili pet dana nedjeljno, one u agencijama 200, dok su elitne u opticaju oko 110 dana godišnje.

Cijene se kreću od 10 ili 20 eura kod uličnih prostitutki, do 80 i 100 eura na sat u agencijama. Visoka prostitucija je po cijenama van ove konkurencije, tako da jedan sat seksa s poznatom manekenkom, voditeljkom ili pjevačicom, potencijalnog klijenta može koštati čak i 500 evropskih novčanica. Zagovornici legalizacije tvrde da bi, osim boljeg socijalnog statusa prostitutki i smanjene opasnosti od širenja polnih bolesti i kriminala, ova uslužna djelatnost donijela i solidnu zaradu za državni budžet, koja bi godišnje premašila 50 miliona eura.

(Vijesti.ba/Alo)

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code