RAMBA AMADEUSA VRATILI S HRVATSKE GRANICE

RAMBA AMADEUSA VRATILI S HRVATSKE GRANICE

9. travnja, 2015.

rambo_amadeus_2

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, nedavno je morao da otkaže nastup u Rijeci jer je vraćen s hrvatske granice zbog toga što nije imao radnu dozvolu.
Naime, srpskom muzičaru i njegovom bendu sredinom marta nije dozvoljen ulazak u Hrvatsku jer nisu imali neophodna dokumenta.
– Nismo imali radne dozvole, koje je trebalo da obezbedi organizator koncerta. Zato smo vraćeni s granice. Nastup je odložen i još ne znamo
novi datum – kaže Rambo za Kurir.

Inače, Pušić je već jednom odložio svirku u Rijeci zbog bolesti člana benda, pa su u roku od mesec dana njegovi fanovi po drugi put ostali razočarani.
– Zbog nepotpune putne dokumentacije Rambu Amadeusu i njegovom bendu nije bio omogućen ulazak u Hrvatsku i zato otkazujemo njegov koncert – stoji u saopštenju kluba na društvenim mrežama.

Sličan problem kao Rambo imao je Aca Lukas pre četiri godine, kad njemu i njegovom bendu švajcarske vlasti nisu dozvolile da pređe granicu. Problem je nastao jer je u Švajcarskoj tada stupio na snagu nov zakon o radnim dozvolama, koje pevač nije pribavio na vreme. Neprijatnost na bosanskoj granici doživeli su Dženan Lončarević i Nemanja Stevanović zbog neposedovanja zelenog kartona.
IZVOR:www.kurir-info.rsT

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code