NASTUP NA SAJMU KNJIGA U FRANKFURTU

NASTUP NA SAJMU KNJIGA U FRANKFURTU

29. rujna, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

Zbirka novinarskih i drugih priča “I Supermen je bio novinar” autora Dražena Stjepandića bit će prestavljena na ovogodišnjem Frankfurtskom sajmu knjiga.

Predstavljanje će biti na štandu Republike Hrvatske u petak 18. listopada od 12 do 13 sati. Uz autora i glavnog urednika portala Tjedno nastupit će ugledni književnik Borivoj Radaković, koji priče iz te hvaljene knjige prevodi na engleski jezik, te predstavnik nakladnika Studija Moderna iz Zagreba.

Prvo javno predstavljanje knjige priča “I Supermen je bio novinar” održano je u Gradskoj knjižnici u Zadru 7. lipnja ove godine jer je u tome gradu autor za priče iz ove zbirke dobio nagradu “Književnost u novinarstvu” za 2017. godinu još prije nego što je knjiga objavljena. Druga zagrebačka promocija održana je u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića 11. srpnja.  Uz Zoricu Radaković, urednika knjige Marka Bajtu, te  autora o knjizi i autoru je govorio i pokojni Denis Kuljiš. Nažalost to je bio posljednji javni nastup toga uglednog novinara u životu. (B. Radaković) T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<