OTVOREN TREĆI FILMSKI FESTIVAL U BETINI

OTVOREN TREĆI FILMSKI FESTIVAL U BETINI

2. rujna, 2020.

 

 

U utorak 1, rujna je otvoreno treće izdanje Betina Film Festivala i time je započela petodnevna filmska avantura tijekom koje će posjetitelji uživati u čak 43 hrvatska i međunarodna ostvarenja. Unatoč najavljenom sail in kinu, zbog jačeg vremena nije se uspjelo održati, ali ako vrijeme dopusti, na rasporedu je ponovno u petak i subotu.

Betinska je riva bila glavno mjesto radnje otvaranja film festivala koje je i ove godine vodila zadarska glumica Tamara Šoletić. Nakon govora festivalskih partnera, direktor je uz riječi zahvale otvorio festival:

‘Unatoč svemu i ove godine smo tu, kultura nije i ne smije stati. Ispunili smo želju dugu tri godine i otvorili festival u ovom jedinstvenom ambijentu okruženi morem, zvijezdama i pogledom na betinske gajete i kampanel. Zahvalan sam svim volonterima, suradnicima, partnerima i prijateljima festivala što nam iz godine u godine daju podršku. Kroz stoljetnu povjjest gajeta je gradila i nosila teret naše zajednice, a sad smo mi tu da ju prenosimo dalje uz spoj tradicije i sedme umjetnosti., rekao je direktor festivala, Frane Bilić. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code