OTVARANJE CENTRA MIROSLAV KRLEŽA

OTVARANJE CENTRA MIROSLAV KRLEŽA

27. prosinca, 2017.

 

U petak 29. prosinca najavljeno je otvaranje Centra Miroslav Krleža na dan obilježavanja 36. godišnjice Krležine smrti, u Lovćenskoj ulici 85 A. U programu sudjeluju: Tonko Maroević, Lada Čale Feldman, Perica Martinović, Žarko Paić, Tomislav Brlek, Mario Kovač, Olga Pakalović i autor projekta Goran Matović.

Poznati glumac Goran Matović s Teatrom poezije je i začetnik Festivala Miroslav Krleža koji se već šest godina svakog ljeta održava u Zagrebu. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 27 prosinca, 2017, 21:25

  ODRAGI PRIJATELJI,IZLAZIM IZ IZOLACIJE AKO ME POŠTEDI OVA STEPINČEVSKA ALAŠA STACIONIRANA U REDAKCIJI FACEBOOKA,KOJA PO SVOJIM-KRŠĆASNSKO-KLERIKALNO-KRVOLOČNIM ARŠINIMA TUŽI ,SUDI I PRESUĐUJE.
  DRAGI,PRIJATELJI ,ŽENSKOG I MUŠKOG RODA ,POŠTOVANE DRUGARICE,GOSPOĐE I SVE ONE DRUGE I DRUGAČIJE, I VI POŠTOVANI DRUGOVI,PRIJTELJEI,POŠTOVANA GOSPODO,JAVLJAM VAM SE IZ DUHOVNE IZOLACIJE 29 DANA I 23 SATA,ONAKO STEPINČEVSKE ,U KOJOJ SAM MALTRETIRAN U TOM SVOJSTVU ,KAO U NAJGOREM LOGORU STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE,KOJU MI JE PRIREDIO ČOPOR STEPINČEVIH ,KATOLIČKIH DŽELATA ,OD STRANE REDAKCIJE FACEBOOKA,OPTUŽIVŠI ME DA PROIZVODIM MRŽNJU I OBJEDE ,A NJIHOVA JE DUŽNOST, PO SVEMU, DA STANU NA KRAJ TIM RAZLIČITIM MIŠLJENJIMA I RAZMIŠLJANJIMA I DA SVA OVAKVA,MARXISTIČKA MIŠLJENJA IMENUJU PROVOKATIVNIM ,UVREDLJIVIM I OBJEDLJIVIM,JER JE KOMUNISTIČKO MIŠLJENJE, KOJE JE U OVOJ STEPINČEVSKOJ AMANETSKOJ DRŽAVI ,I INAČE, OSUĐENO KAO TOTALNO NEPOŽELJNO, PA UVIJEK NAĐU MENE ,JER ZNAJU DA SU UVIJEK U PRAVU, ZATVORILI SU USTA JEDNOM MARXISTI,A ONI SU SLJEDBENICI HIMLEROVOG ADŽUTANTA , KRVOLOKA STEPINCA I NJEGOVE AMANETSKE CRKVE ,SA STOŽEROM NA KAPTOLU, IZVRŠILI SVOJU BOŽJU ZADAĆU.
  POŠTOVANI GRAĐANI HRVTSKE ,JESTE LI SVJESNI DA JE INSTITUCIJA FACEBOOKA, U SLUŽBI ZLOČINAČKE NACISTIČKO-RASISTIČKO-KLERIKALNO-NACI-ŠOVINISTIČKE KATOLIČKE CRKVE , PA SVE KRITIČKE NAPISE SLOBODNIH ,A POSEBNO,MARXISTIČKIH MISLILACA ,KOJI SE OSVRČU NA SVE NAPISE , KLERIKALNO-KRŠĆANSKE NARAVI, A KOJI SU UVIJEK ,PO SVOJOJ SUŠTINI ,NACISTIČKO-KLERIKALNO-RASISTIČKOG KARAKTERA ,A POSEBNO JE TO SVOJSTVO KATOLILČKE CRKVE ,REDAKCIJA FACEBOOKA,PODVRGAVA SVOJIM PROSUDBAMA ,A ONE SU UVIJEK ,KLERIAKLNO-NACISTIČKO-ŠOVINISTIČKE NARAVI, PA SVAKOG TAKVOG KRITIČARA ,ODMAH ,BEZ OBRAZLOŽENJA ,ILI SA NJIHOVIM KLERIKALNO-INQUIZICIJSKIM OBRAZLOŽENJIMA, KOJA SU PO TOJ MJERNOJ JEDINICI ,PREKA OSUDA I ODMAH ISKLJUČENJE IZ SVIH DRUŠTVENIH MREŽA ,PO CIJELI MJESEC DANA KAKAV JE SLUČAJ SA MOJIM KOMENTAROM TAKVE VRSTE, I TAKVOG SADRŽAJA.
  A JA IM UZ MOJ KRITIČKI SADRŽAJ ,TO STEPINČEVSKO-KRVOLOČNO-KATOLIČKO POVIJESNO RAZDOBLJE RAZVRATA I KLANJA ,SVE TO ILUSTRITRAM FOTOGRAFIJAMA KOJE POKAZUJU DA SU NJIHOVI PRECI ,STEPINČEVI ,KATOLIČKI SLJEDBENICI, BILI NA STUPNJU,REKAO BI HEGEL, PRIRODNE SVIJESTI KOJU TREBA OSTAVITI PRIRODI KAO NELJUDSKU,REČE HEGEL,KADA SU MOGLI VRŠITI TAKVE ZLOČINE KOJI SU BILI I UVIJEK SU PRIMJERENI SAMO ZA KATOLIČKU SVIJEST I KATOLIČKOG SLJEDBENIKA RIMOKALTOLIČKE SLJEDBE.TO I DANAS I JUČER U VJERSKOM RATU SU ČINILI .DAKLE POTVRDILI SU SE KAO PRAVI SLJEDNICI SVOJIH OTACA, STEPINČEVSKIH DRAKULA ,VAMPIRA ,KOLJAČA. I ETO ,ŠTA SAM ZARADIO,29DANA I 23 SATA IZOLOACIJE SA DRUŠTVENIH MREŽA.PO SUŠTINI TO NIJE KAZNA NEGO OSVETA ,ONA KRVOLOČNA, KRŠĆASNSKOG KARAKTERA.
  BAVJEŠTAVA

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code