OTVARA SE X CLUB U PROSTORU GJURE 2

OTVARA SE X CLUB U PROSTORU GJURE 2

27. rujna, 2018.

 

 

Nakon godina zatišja, urbani program vraća se u prostor nekadašnjeg kultnog kluba Gjuro2 pod novim imenom – X-Club. Predviđeni eventi će obuhvaćati najbolje od Trap, R’n’B, Hip Hop, Dancehall, Pop i House glazbe a uz partye očekuju vas i razni koncerti.

Možete očekivati spoj provjerenog i bezvremenskog te onoga što je trenutno najaktualnije ali se još uvijek nije proširilo po drugim klubovima kod nas. Trenutni party termini su petak i subota, no uskoro se ponovo pokreće i program srijedom. Također, vrijedi napomenuti kako će cijene pića biti po pristupačnim cijenama, između ostalog u ponudi će se naći i razni proizvodi iz Zmajske pivovare.

U subotu 29. rujna zakazano je otvorenje na kojem će nastupiti zagrebačka trap senzacija KUKU$. Za after-party je najavljen SAMO KAOS, trap program koji je u kratko vrijeme privukao dosta pozornosti na klupskoj sceni. Ulaznice su limitirane i možete ih nabaviti u Dirty Old Shopu ili u sustavu Entria. Cijena ulaznice je 30 kn u pretprodaji i 40 kn na dan eventa (ako ih ostane).

Sljedeće subote 6. listopada održat će se R’n’B party pod nazivom SAMO VIBEZ. Ideja je da se pokuša rekonstruirati i nadograditi jedinstvena atmosfera s legendarnih rnb partyja iz zlatnog doba bivšeg kluba.

Ostanite u toku jer se spremaju razne novosti, gostovanja i iznenađenja!

Više o programima možete saznati na instagram i facebook stranici kluba:

www.instagram.com/samokaos/

www.facebook.com/xclubzg/ T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code