LOCO DICE I CHRIS LIEBING RASPLESALI TISUĆE MLADIH

LOCO DICE I CHRIS LIEBING RASPLESALI TISUĆE MLADIH

4. lipnja, 2017.

 

 

Izvrsna energija, ples i glazba kakvu rijetko imamo prilike slušati u Zagrebu obilježili su prvi dan #WELOVESOUND festivala. Festival se nastavlja od podneva open air partijem u sportskom parku Mladost na Savi na kojem će do ponoći nastupiti legendarni Timo Mass, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani i mnogi drugi.

Zagrebački klubovi Bogaloo i The Best bili su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Legenda Chris Liebing u svom je prepoznatljivom stilu ponovno pokazao zašto ga hrvatska publika toliko voli.

“U Hrvatskoj sam bio puno puta. No, ova svirka na #WELOVESOUND festivalu bila je zaista posebna, izvrsna atmosfera. Veseli me da je Zagreb dobio novi festival i nadam se dolasku i iduće godine!” – izjavio je Chris Liebing.

Njemačka DJ zvijezda Loco Dice u The Bestu je napravio pravi tulum. Iako je svirao do ranih jutarnjih sati, Loco nije propustio priliku prije leta prošetati Zagrebom koji ga je oduševio.

Zabava vrhunske produkcije #WELOVESOUND festivala nastavlja se i u nedjelju, 4. lipnja, kada nakon open air dijela festivalski program nastavlja u klubovima Johann Franck i Opera. U Johann Francku zasvirat će Timo Maas, legenda domaće techno scene DJ Felver te Kristijan Molnar. U Operi nastupa engleski DJ Miguel Campbell, a pridružit će mu se i pariški DJ Gauthier DM te hrvatski DJ Ivan Mastermix. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code