SHAGGY OTVARA “POREČ RISE UP”

SHAGGY OTVARA “POREČ RISE UP”

4. svibnja, 2014.

shaggy02

S željom da se u Poreču na poseban način obilježi početak turističke sezone, od 6. do 8. lipnja grad Poreč i turistička zajednica organiziraju Poreč Rise Up – trodnevni zabavni program koji u grad dovodi svjetske izvođače i popratna gastro uživanja te sportske avanture.

Trodnevni višeosjetilni spektakl Poreč Rise Up 2014 najbolja je pozivnica za uvod u ovogodišnje ljeto! U tri dana Istra će biti glazbeni epicentar u kojoj gostuju svjetske glazbene zvijezde, a prvi potvrđeni izvođač ovogodišnjeg Rise Up-a je američki glazbenik svjetske slave Shaggy.

Američki glazbenik Shaggy pojavio se na sceni 1993. obradom velikog hita ‘Oh Carolina’ i stekao poklonike diljem svijeta. Ovaj jedinstveni reggae umjetnik spojio je nespojivo i vrlo brzo našao svoj glazbeni izričaj kojim je zarazio svijet. Nakon debitanstskog albuma Pure Pleasure, 1995. objavljuje još jedno uspješno izdanje Boombastic kojim je odnio i prestižnu nagradu Grammy. 2000 godine izdaje četvrti album Hotshot koji ubrzo postaje platinasti, a It wasn’t me, Angel, Luv me, luv me samo su neki od velikih hitova koji su obilježili njegovu karijeru.

Glazbenik je osnovao i svoju fundaciju koja se bavi humanitarnim radom i koja je prikupila više od 85 milijuna dolara za razne potrebe diljem svijeta. S 12 izdanih albuma, brojnim nagradama i nominacijama te rasprodanim koncertima diljem svijeta pravo je zadovoljstvo što će ga uskoro svi fanovi iz regije imati priliku čuti uživo u Poreču!

Događanje je smješteno na prostoru uvale Peškera koja može primiti 10.000 posjetitelja koji će uživati u glazbenim doživljajima i atrakcijama s najljepšom kulisom u pozadini, kao što je vizura starog grada. Tako dominantan i snažan početak turističke sezone najavljuje odličan početak ljeta, odmora, zabave, dobre hrane, sporta i puno doživljaja, i to sve na jednom mjestu. Zato je ovo događaj koji ne smijete propustiti, jer Poreč vas čeka! T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code