AMEL U KAKNJU OKUPIO 10 TISUĆA LJUDI

AMEL U KAKNJU OKUPIO 10 TISUĆA LJUDI

10. kolovoza, 2015.

amelpublika

U petak 7. kolovoza, pobjednik X Factor Adrije – Amel Ćurić, pred više od 10 000 posjetitelja u Kaknju, održao je koncert za pamćenje. Koncert je otvorio pjesmom „It’s my life“ koju je pjevao i u finalu X Factora, nakon čega su uslijedili brojni domaći i strani hitovi, od roka do sevdaha. Za Amela je ovaj koncert bio od posebnog značenja s obzirom da mu je upravo taj dan bio rođendan, a kako je sam rekao ovo je najbolji poklon koji je mogao dobiti. Publika je skandirala „Sretan rođendan Amele, želimo ti svi!“, a potom mu je uručena i rođendanska torta. Kraj dvosatnog koncerta bio je ujedno i zatvaranje manifestacije „Kakanjski dani“.
Slijedi 21. kolovoza nastup na Coca Cola Pop Up Store (ispred Doma Armije) u Sarajevu, zatim 11. Rujna u Opatijia. Nakon Opatije kreće put Linza gdje se će se 12.9. na bini TipsArene pridružiti jednom od najvećih pjevača bivše Jugoslavije i to ne kao predgrupa već kao poseban gost u sredini koncerta.
Legendarni Čola u TipsAreni koja može primiti više od 6000 posjetitelja, nastupit će u sklopu turneje „Vatra i barut“. Upravo je Čolina „Pjesmo moja“, Amela i proslavila na X Factoru za čiju je izvedbu dobio izvrsne komentare i žirija i publike.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code