TANJA DRAGOVIĆ S DAVOROM GRGINOM NA RUJANFESTU

TANJA DRAGOVIĆ S DAVOROM GRGINOM NA RUJANFESTU

16. rujna, 2012.

Tanja Dragović i Davor Grgin

U subotu 15.rujna je započeo jubilarni peti po redu Rujanfest. Regionalna glazbena zvijezda Željko Jokismović zapalio je tisuće rasplesanih obožavatelja koji su u glas pjevali hitove poput Ljubavi, Lane Moje, Nije Ljubav Stvar i brojne druge. Nova lokacija Rujanfesta pored centra Westgate posjetiteljima pruža udobnost, siguran parking i prijevoz do lokacije, te brojne druge mogućnosti.

Prvog dana, Rujanfest su posjetile i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput Ive Balent Todorić, Tatjane Dragović, TV voditeljica Lane Banely, Tatjane Jurić i Korane, modne urednice Kristine Bradač, bivših manekenki Lane Pavić i Ane Krpan, survivora Radovana Stošića i brojnih drugih.

Do posljednjih su mjesta bile ispunjene i brojne kuće poput Rakijarnice, Slavonske i Vukovarske, kuće Leskovačkog roštilja, i brojne druge. Vlak smrti i brojni drugi zabavni sadržaji privukli su najmlađe koji su se teško odvajali od dječjih radosti.

Za svih jedanaest dana koliko traje ove godine, Rujanfest svim posjetiteljima iz grada Zagreba omogućuje besplatan prijevoz autobusima i to sa čak tri lokacije: Črnomerec, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić na Savi. Svi posjetitelji tako na Rujanfest mogu doći u terminima polaska iz grada svakih 15 minuta u terminu od 16 do 23 sata, te povratka u Zagreb svakih petnaest minuta u terminu od 22 – 03 sata. Sve vožnje su besplatne. Također, Taxi Cammeo nudi posebnu ponudu,  društvo od četvero do Rujanfesta dovozi već od 15 kuna po osobi sa lokacija: Črnomerec, Novi Zagreb – Avenue Mall, Glavni Kolodvor i okretište Dubrava.

www.rujanfest.com T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code