“ČEŽNJA”  NINE BADRIĆ

“ČEŽNJA” NINE BADRIĆ

10. svibnja, 2013.

Nina-Badric-3

Čežnja”, naziv je nove pjesme Nine Badrić, emotivne balade koju potpisuje Nina Badrić, zajedno s dugogodišnjim suradnikom Antom Gelom, nastavljajući tako seriju uspješnih autorskih pjesama. 

Pjesma „Čežnja“ zaokružit će „Best of“ kompilaciju kojom ova izvrsna glazbenica rezimira iznimno uspješno posljednje desetljeće  karijere, prožeto albumima u zlatnim nakladama i koncertima u najvećim dvoranama. Ninina dva desetljeća uspješnog djelovanja u glazbi obilježilo je jako puno pjesama. Neke od najuspješnijih naći se na albumu Best of, a bogati niz upotpunit će i vrhunski dueti koje je Nina snimala s poznatim glazbenim zvijezdama.
„Pjesma ‘Čežnja’ nastala je još prije godinu dana. Ona nije najava novog albuma već zatvara neko moje poglavlje u proteklim godinama. Iskrena je i vjerujem da će se ljudima svidjeti“, kazala je Nina Badrić koja je pjesmu predstavila na „Tvitomaniji“ – konferenciji o društvenim mrežama u  Novom Vinodolskom – gdje je pozvana kao jedan od najutjecajnijih tviteraša i vodeća glazbenica u Hrvatskoj. Kako biste poslušali pjesmu “Čežnja” kliknite na link u nastavku: http://www.youtube.com/watch?v=W34xKTZd-rk T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
  1. marinko
    #1 marinko 10 svibnja, 2013, 23:26

    Jel to ona koja naliči na pingvina ili još više na FOKA TULJANA…ne bih ju odveo u krevet sve da mi i plati svime što ima na svim svojim računima…!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code