NOVA KOLUMNA ŠEFIKA ORLIĆA: ZASTRAŠUJUĆE PRIZNANJE HDZ-a O HTV-u

NOVA KOLUMNA ŠEFIKA ORLIĆA: ZASTRAŠUJUĆE PRIZNANJE HDZ-a O HTV-u

9. ožujka, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Napisao> Šefik Orlić

Mnogo toga znamo, a i Bogu hvala doživjeli osobno u svojim životima, ali ovih dana vjerojatno nisam jedini, koji je uočio i čuo zastrašujuće priznanje iz HDZ-a, koje je izrekao sam predsjednik HDZ-a i premijer Republike Hrvatske.

U maniri okorjelih skojevaca i članova KPH, sjeverno korejskih pamfleta, nahvalio se predsjednik HDZ-a, da bi ga „Draž Katalenić pitao: tetec kaj je se to istina?“ Onda Hrvatska ni za prodat! Ovdje je intezitet zastrašujućih razmjera. Vjerujem da će uskoro u Narodnim novinama biti tiskana brošura samo za HDZ članove, da ne zaborave što su sve učinili za hrvatske građane, jer su skloni zaboravu, odugovlačenju i fingiranju, to hrvatski narod zna i sve navedeno vrijeme bolno osjeća na svojim leđima. Želim vjerovati i da sam premijer to zna, ali nema vrijednijeg, iskrenijeg, vjerodostojnijeg od njega osobno i najzaostalijeg člana HDZ-a, naspram svih drugih koji drugačije promišljaju i dokazani su domoljubi te pomalo i obrazovaniji od većeg dijela članova HDZ-a

U političkom vrtu Hrvatske

Zastrašujuća je činjenica da se Predsjednik HDZ-a uplašio toliko da se izbezumio te pribjegao obmanjujućem oratorstvu, sve kako bi u vrijeme fašnika skriven iza maske nastavio devastirati najljepšu zemlju svijeta nesretno smještenoj u dijelu Europe, za kojim mnogi uzdišu i željeli bi je za sebe. Uplašio se je svih drugih političkih opcija koje izrastaju u političkom vrtu Hrvatske, ugrožavajući HDZ ideologiju iskazujući privrženost demokratskim principima i vlastitom narodu, a to Premijeru smeta do mjere da pokazuje strah, bahatost, ne odmjerenost, sluganstvo ne brigu za hrvatske nacionalne interese.

Ako izostanu javne reakcije unutar HDZ, to će postati još opasnije dalje djelovanje u obnašanju vlasti na svim nivoima.

Hrvatska vlast

Samo napomena, dajte pogledajte i procijenite reakciju glavnog tajnika Europske federacije novinara gospodina Gutiérrez-a koji kaže: Gospodin Plenković tvrdi da smo bili izmanipulirani! Ne marimo za njegove dojmove i osjećaje”

Nadalje, Gutiérrez pita je li normalno da hrvatska vlast ostane pasivna na osude europskog izvješća o konstantnom političkom uplitanju u upravljanje javnim servisom, kao i da je razina neovisnosti upravljanja i financiranja HRT-a lošija nego u Turskoj ili Srbiji.      Tako znači, da sam Premijer navodeći  sve što je učinjeno zahvaljujući HDZ-u, preuzima odgovornost za ne činjenje i pogrešne odluke štetne po hrvatske građane i nacionalni interes.

ISTINA&DOMOVINA  T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. štef
    #1 štef 11 ožujka, 2019, 15:47

    Najbitnije je da majmuni s “H”RT-a uporno “glasuju”. Jebalo vas “glasovanje”.

    Odgovorite na ovaj komentar

<