BEBY LASAGNA IMA SPREMAN ALBUM “TIMA ZAMATKITOS”

BEBY LASAGNA IMA SPREMAN ALBUM “TIMA ZAMATKITOS”

10. svibnja, 2024.

I dok Hrvatska i veliki dio Europe očekuju pobjedu Beby Lasagne na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj mnogi potezi po povratku već su spremni. Neki festivali oglašavaju njegov nastup gdje ga sada već njegova brojna publika jedva čeka vidjeti i čuti.

Još prije pobjede na Dori Beby Lasagna je izjavio da ima spreman svoj prvi solistički album “Tima zamatkitos”. Rekao  je da će biti stilski jako raznolik od funka do hevy metala.

Sklaba “Rim tim taga dim” nije njegov prvi međunarodni uspjeh Baby Lasagne. Sada svima znani Marko Purišić je 2022. godine odigrao značajnu ulogu u koautorstvu nekoliko pjesama za 12. studijski album ”Ravenblack” njemačke rock–skupine Mono Inc. Album je dostigao prvo mjesto na njemačkoj ljestvici najprodavanijih albuma i time postao njihov najveći doseg do tada. T

 

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Miss Tereza
    #1 Miss Tereza 10 svibnja, 2024, 16:49

    Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ([email protected]} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code