TONI S BALETANIMA HNK

TONI S BALETANIMA HNK

26. veljače, 2018.

 

 

Tonijev aktualni hit ‘Kao u snu‘, na najljepši mogući način opisuje njegov glazbeni put koji traje duže od dvadesetpet godina.

Nova skladba ‘Kao u snu’, u samo tri tjedna emitiranja, osvojila je srca svih, publika ju je zavoljela na prvu, u vrhu je nacionalne liste HR top 40, a Toni je sada kao zahvalu svima snimio i poseban video spot.

Novi video spot sniman je na dvije lokacije, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, gdje se izmjenjuju kadrovi Tonija sa članovima zagrebačke filharmonije, kao i gudačima, te u Hrvatskom narodnom kazalištu, a imamo prilike vidjeti na djelu baletne prvake Tomislava Petranovića i Ivu Vitić Gameiro.

Kao i u slučaju prethodnih ‘Od trnja do zvijezda’ i ‘Laku noć’, i ovim spotom, Toni je nastavio suradnju sa Dariom Lepoglavcem, koji potpisuje scenarij i režiju, a kako izgleda ‘Kao u snu’ pogledajte na https://youtu.be/jcgim7Z4MgQ

Cijelom ovom pričom Toni pokazuje, kako mu ne nedostaje motiva za nove uspjehe. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh, koja Tonija Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code