ZRAČNOJ LUCI SPLIT DATI IME OLIVER DRAGOJEVIĆ

ZRAČNOJ LUCI SPLIT DATI IME OLIVER DRAGOJEVIĆ

2. kolovoza, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) predložila je Zračnoj luci Split da ubuduće nosi naziv – Zračna luka „Oliver Dragojević“ Split. Na taj način odala bi se još jedna dužna zahvalnost velikom, legendarnom hrvatskom pjevaču i glazbeniku, kojeg je nakon njegove prerane smrti Grad Split, ali i cijela Splitsko – dalmatinska županija i gotovo cijela Hrvatska ispratila veličanstveno do njegova posljednja počivališta.

U povodu smrti Olivera Dragojevića (1947.2018.) svi su isticali, od glazbenika pa do državnog političkog vrha, da je riječ o legendi hrvatske glazbene scene, pjevaču i čovjeku kakav se jednom rađa u stotinu godina, čije su se pjesme rado slušale od Dalmacije pa do Zagorja, Istre i Slavonije. Osvajao je srca sa svojim nezaboravnim Galebom, Malinkolijom, Skalinadom, Cesaricom i brojnim drugim uspješnicama.

Oliver je zaslužio da se uspomena na njega nikada ne zaboravi!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 3 kolovoza, 2018, 19:16

  TO BILO ISTO KAO PRIZNATI STEPINCU LJUDSKU OSOBNOST ILI NJEGOVOM FRATRU,FRA- SOTONI DA JE PRIPADAO LJUDSKLOM RODU 2O-SETOGSTOLJEĆA ILI FRANJI TUĐAMANU DA JE IAMO 15 GRAMA MZGIĆA U TOJ SVOJOJ ZAGORSKOJ TIKVI PA JE ZBOG TOGA POSTAO KVOLOČNA KATOLIČKA ,KMETSKO NADNIČARSKA UCIBATINA .

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 3 kolovoza, 2018, 06:18

  Bravo. Odlična ideja.

  Odgovorite na ovaj komentar

<