MIJA DIMŠIĆ SNIMILA SPOT ZA “SUNCE, OBLAK, VJETAR”

MIJA DIMŠIĆ SNIMILA SPOT ZA “SUNCE, OBLAK, VJETAR”

18. srpnja, 2017.

 

“Sunce, oblak, vjetar”, pobjednička pjesma ovogodišnjeg 57. Splitskog festivala u izvedbi fenomenalne Mije Dimšić, dobila je svoj video zapis. U režiji Borisa Sekulića spot je sniman u Splitu uoči Mijinog trijumfalnog nastupa na Prokurativama, a odiše ljetnim raspoloženjem koje ni na tren ne dopušta brigama da preuzmu životno kormilo. Predivni kadrovi mediteranskog raslinja, mora i neba savršeno se stapaju s pjesmom koja pršti razoružavajućim mirom, a Mia je u prirodnom izdanju, sretna i opuštena.

„Spot je sniman u suradnji s Borisom Sekulićem, već gotovo stalnim članom mojeg tima koji je snimao i Porinom nagrađen spot za pjemu ‘Život nije siv’. Kadrovi lijepo prate priču same pjesme koja nam poručuje da je sreća svuda oko nas i lako ju je pronaći u najmanjim stvarima, a ljudi koji nas vole nikad nas uistinu ne napuštaju“, kaže o snimanju uvijek originalna Mia čije pjesme oduševljavaju publiku i osvajaju domaće radijske top liste.

Pjesma “Sunce, oblak, vjetar” autora Vjekoslava Dimtera i Damira Bačića u aranžmanu Branimira Jovanovca idealna je zvučna kulisa za ljetnje šetnje uz more, uživanje na plaži i slavljenje svakog novog dana koji je pred nama. Preuzmite ju na: singlovi.crorec.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code