VODSTVO RK ZAGREB KOD BANDIĆA

VODSTVO RK ZAGREB KOD BANDIĆA

28. rujna, 2015.

index

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u ponedjeljak 28. rujna vodstvo rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, predvođeno predsjednikom Izvršnog odbora kluba Mladenom Vedrišem i direktorom Antom Ančićem.

Na sastanku u Gradskoj upravi bilo je riječi o uspjesima i problemima Kluba, a gradonačelnik je posebno naglasio da bi poslovanje RK Zagreb (PPD Zagreb) trebao biti putokaz i drugim klubovima u značajnom smanjivanju troškova koji nisu išli na uštrb sportskih uspjeha.

Klub je dobio apsolutnu podršku Gradonačelnika u financijskim planovima i u planovima korištenja sportskih objekata za potrebe treninga svih selekcija i natjecanja. To je u skladu s politikom Grada koji prepoznaje i honorira sportsku izvrsnost, a u konkretnom slučaju, među ostalim, za nadolazeće utakmice animirat će se i zagrebačke škole, odnosno učenici za praćenje ovog najtrofejnijeg zagrebačkog rukometnog kluba koji svojim uspjesima promiče Zagreb i Hrvatsku na puno širem planu od sporta.

Zahvalivši na prijemu, gosti su podvukli i dosadašnju uspješnu suradnju s Gradom i Gradonačelnikom, te posebno izdvojili da rukometaši Zagreba predstavljaju svoj grad i državu u europskoj Ligi prvaka, u regionalnoj SEHA ligi, kao i na nacionalnom Prvenstvu i Kupu.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code