MLADI BOKSAČI KOD BANDIĆA

MLADI BOKSAČI KOD BANDIĆA

6. lipnja, 2014.

MLADI BOKSAČI KOD BANDIĆA Custom

U povodu izvrsnih rezultata na juniorskom prvenstvu svijeta koje se održavalo u travnju u Sofiji, gradonačelnik Milan Bandić primio je mlade boksače Luku Prtenjaču i Luku Plantića te predstavnike Hrvatskog boksačkog saveza i Boksačkog kluba Sesveta. 
Dvoje mladih Sesvečana te Zadranin Toni Filipi osvojili su srebrne juniorske medalje u boksu u različitim kategorijama, izvijestio je gradonačelnika sportski direktor HBS-a Željko Mavrović te mu posebno zahvalio na prijemu i potpori koju im nesebično iskazuje. 
Gradonačelnik je obećao da će mladi Sesvečani, ali i mladi boksač iz Zadra za osvojenu medalju, kao znak pažnje, ali i kao motiv, dobiti financijsku pomoć. Vašim uspjesima promovirate sport, naš grad i našu zemlju. Možda uskoro netko od vas postane i Šake iz Sesveta, našalio se gradonačelnik Bandić te mladim sportašima poručio da baveći se sportom nikako ne zapostave školu. Zaželio im je također i mnogo sreće na nadolazećim Olimpijskim igrama mladih u Kini.
Na sastanku je također dogovoreno da će gradonačelnik biti pokrovitelj juniorskom Europskom prvenstvu koje će se u listopadu održavati u Zagrebu.
Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak obavijestio je gradonačelnika o održavanju humanitarnog memorijalnog turnira Marko Bošnjak, koji se krajem srpnja održava u Bosanskoj posavini u Tramošnici. Prihod od meča, na kojem će sudjelovati boksači iz 10 zemalja, namijenjen je žrtvama nedavne poplave. Gradonačelnik Bandić je rekao kako će se svakako potruditi doći.
Uz gradonačelnika, prijemu su prisustvovali Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Zoran Nevistić, pročelnik Službe za mjesnu samoupravu te Zdenko Antunović, glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba. T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code