POREČANKE POBJEDNICE RG MINI GREEN VOLLEYBALL OPENA U ZAGREBU

POREČANKE POBJEDNICE RG MINI GREEN VOLLEYBALL OPENA U ZAGREBU

3. siječnja, 2015.

ok porec klinci 620 350 s c1
Najmlađa ekipa OK Poreča osvojila je prestižni međunarodni turnir RG Mini Green Volleyball Open 2014. koji se održao prošlog vikenda u Zagrebu. Na turniru je nastupilo 18 ekipa podijeljenih u 4 skupine.

Nakon prvog mjesta u grupi u 1/4 finalu pobijedile su OK Olimpik (prvakinje Hrvatske u mini odbojci) 2:1; u polufinalu nakon teške i dugotrajne “borbe” OK Gradiška (BiH) 2:1 (15:13;13:15;15:13) , te u finalu OK Trogir 2:1 (15:12:9:15;15:8). Za najbolju igračicu turnira proglašena je Nina Boras.
Istovremeno je u Zagrebu održan i 6. međunarodni Božični turnir za mlađe kadetkinje na kojem je nastupila selekcija Istarske županije i osvojila odlično 2. mjesto, a za selekciju su nastupile i tri porečke igračice Ipša Mendi, Sara Vranković i Dea Fatorić.

Također su započele pripreme juniorske reprezentacije Hrvatske za kvalifikacijski turnir za juniorsko svjetsko prvenstvo, a za nastup u reprezentaciji je dobilo poziv čak pet naših igračica : Lena Buriloo, Rene Sain, Natania Levak, Vedrana Jakšetić i Dea Rupčić.
Lijepi uspjesi i naznaka svijetle budućnosti Porečke odbojke na kraju 2014. godine. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code