VICE BRKLJAČA OSTAJE PREDSJEDNIK HSP AS U BENKOVCU

VICE BRKLJAČA OSTAJE PREDSJEDNIK HSP AS U BENKOVCU

5. svibnja, 2015.

Vice Brkljača

Sukladno Statutu stranke dana 3. svibnja sa poečtkom u 15,00 sati u dvorani Vatrogasnog doma u Benkovcu održan je Izborni zbor Podružnice grada Benkovca. Zbor je vodilo radno predsjedništvo na čelu s predsjednik Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije, dr. sc. Tomislavom Šarićem, političkim tajnikom HSP AS ing. Željko Bokulićem i mag. iur. Matejem Mikulićem.

U uvodnom dijelu zbora mnogobrojnim članovima i gostima obratio se dogradonačelnik grada Benkovca iz redova Domoljubne koalicije Svemir Vrsaljko (HDZ), govoreći o dijalogu i suradnji stranaka unutar Domoljubne koalicije ususret nadolazećim parlamentarnim izborima.

Na početku radnog dijela zbora utvrđeno je kako je zboru pristupilo 80 aktivnih članova stranke sa područja grada Benkovca pa su time bili ispunjeni svi statutarni uvjeti za provođenje zbora, što je ujedno potvrdio predsjednik Verifikacijskog povjerenstva, Petar Budan. Za predsjednika Podružnice jednoglasno je izabran dosadašnji predsjednik Vice Brkljača, za dopredsjednike Zoran Ledenko i Neven Jurjević. Josip Krpina izabran je za tajnika Podružnice, a Ivan Marjanović za rizničara. U izvršni odbor još su izabrani Petar Budan, Šime Josić, Andrija Bobić, Mate Šegota, Ivica Šarić, Stipe Pešut, Mile Brkljača, Josip Knez i Ivan Erlić. Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Katarina Antunović, a članovi su Ante Čirjak i Branko Marić.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code