PARAGA NA ŠTANDU „PORTALA TJEDNO“ I „GAVRANA“ IZ GOSPIĆA

PARAGA NA ŠTANDU „PORTALA TJEDNO“ I „GAVRANA“ IZ GOSPIĆA

13. studenoga, 2023.

Gledalište ispred pozornica Paviljona 7 bilo je ispunjeno kao rijetko kad tijekom ovogodišnjeg Interlibera. Kao što smo najavili nakon dugo vremena Dobroslav Paraga se pojavio u javnosti. Zadnjeg dana Interlibera, u nedjelju 12 studenoga, na pozornici Paviljona 7, od 18:00 do 18 i 45 sati, sudjelovao je na predstavljačkom maratonu prof.dr.sc. Josipa Jurčevića.

Nekadašnji predsjednik HSP-a i vrhovni zapovjednik HOS-a vrlo stručno govorio je o na temu „Prikrivena grobišta i stratišta jugoslavenskih komunističkih zločina“. Kritički se osvrnuo na aktualne političke prilike, a prije svoga izlaganja pozvao je prisutne da minutom šutnje odaju počast ne samo stradalima u poraću nego i djeci i ljudima koji na pred očima cijeloga svijeta svakodnevno ginu u Gazi.

Poslije izlaganja gospodin Dobroslav Paraga je posjetio štand Centra za kreativno stvaralaštvo hrvatskih branitelja Gavran iz Gospića i „Portala Tjedno“. Tom prigodom glavni urednik „Portala Tjedno“ Dražen Stjepandić poklonio mu je svoju knjigu priča „I Supermen je bio novinar“ te „Razgovore s Antunom Gustavom Matošem“ Mladena Pavkovića.

Štand našega portala posjetili su gospoda Željko Kekić i predsjednik Hrvatskog društva političkih zatvorenika mg. Marko Grubišić. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Online Class Help USA
  #1 Online Class Help USA 20 studenoga, 2023, 05:50

  Excellent and insightful post indeed.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Mymathlab Answers
  #2 Mymathlab Answers 15 studenoga, 2023, 07:28

  Nice post indeed.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code