DAN KADA JE HASANBEGOVIĆ ŠUTIO

DAN KADA JE HASANBEGOVIĆ ŠUTIO

30. studenoga, 2017.

 

 

Kao haški svjedok optužbe protiv ratnog zločinca Gorana Hadžića imam potrebu reagirati na nepravednu i povijesno devijantnu presudu izrečenu u Haškom tribunalu šestorici Hrvata iz BiH.
Praljak, Ćorić, Prlić, Stojić, Petković i Pušić žrtvovani su za neostvarene interese Hrvata s obje strane Save. Zaboravljeni od svih dosadašnjih Vlada jer do prije dva dana teško biste našli osobu na ulici koja bi bila upoznata s činjenicom da leže utamničeni više od trinaest godina zbog nepostojećeg krimena. Navedenom su kumovale sve Vlade RH i legitimno izabrano hrvatsko vodstvo Hrvata u BiH, ali i lijevo liberalni mediji koji su o njima pisali malo ili neistinito.

Duga i burna Hrvatska povijest prepuna je heroja i izdajnika. Od 29.11.2017. dobili smo novog heroja čija smrt je doprinijela da samo dan kasnije svi znamo sve neistine i laži koje su im i nam nametnute od strane europskih moćnika,od nepostojeće osobne krivnje do trajne kolektivne krivnje Hrvata koja se nastavlja od Drugog svjetskog rata do danas. Izdajnika je nažalost bilo uvijek više. Izdan je Ljudevit Posavski, kralj Zvonimir također, Zrinski, Frankopani, Eugen Kvaternik, a tragični niz izdanih za sada završava na hrvatskom ratniku Slobodanu Praljku.

Grijeh nečinjenja u politici se smatra šutnja ili nepravodobna reakcija. Nepravodobna je svakako reakcija vladajuće garniture u RH i legalno izabranog vodstva u BiH, a šutnja beogradskog tekliča Milorada Pupovca i samoprozvanog vođe desnice Zlatka Hasanbegovića u ničemu se ne razlikuje. Zlatko Hasanbegović spremno juriša na sljednike onih koji su se drznuli dirnuti u njegovu „begovinu“, spremno ruši njihove spomenike na čemu mu čestitam, a istovremeno nije spreman graditi budućnost koja mora počivati na istini. Ne zaboravimo, Hrvati su jedan narod koji živi u dvije države, Hrvatskoj i BiH.

Bog i Hrvati!

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević
glavni tajnik
Pero Ćorić T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 1 prosinca, 2017, 11:42

  Svi pametni nista neradimo onda smo lopovi IZDAJNICI Jude za srebrenjake .Sramota Hrvatski politicara.Hrvatske vlada srpska sluga.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • anonimno XX
   anonimno XX 3 prosinca, 2017, 21:21

   Nema tu nikakve logike.
   U kojoj si državi u okviru granica tako se i ponašaj.
   Onda bi bilo logično da u Hrvatskoj napravimo 21 kanton, koliko imamo i županija.
   Vrlo smiješno.
   A ovaj HASAN BEG Ović nek se maKNE SA SVIH FUNKCIJA. KAKO GA NIJE SRAMOTA ISTUPAT.
   Možda bi mu trebao katalizator da mu ubrza govor.
   BOSNO MOJA i Bosanci tko nam vas dovede u Lijepu našu…Uvijek ste vi u pravu, a intelekt vam ispod 50 IQ.

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code