PREDSJEDNICA SVOJU ODJEĆU SAMA PLAĆA

PREDSJEDNICA SVOJU ODJEĆU SAMA PLAĆA

11. rujna, 2019.

 

 

Vjerojatno nema ni jedno pitanje koje dosad nisu pitali predsjednicu Republike RH Kolindu Grabar Kitarović, a mi smo „zapeli“ na onom oko mode. Naime, s obzirom da se od svih visokih političara ona relativno najčešće pojavljuje u javnosti, može se itekako uočiti da prati modne trendove, da je svaki puta u novoj odjeći, baš kao što to dolikuje svakom značajnijem političaru ili političarki, a to košta.

Stoga nas je zanimalo: tko  plaća njezine mnogobrojne dopadljive i ukusne „modne trendove“, tim prije jer svaki puta  pojaviti se u novoj odjeći nije jeftino? Osim toga, na godinu se na taj način prikupiti veliki broj takvih modnih predmeta i „dodataka“, pa nas je zanimalo – što ona radi sa tom odjećom? Sprema je, daruje, baca?

Iz Ureda predsjednice Republike vrlo brzo stigao je  odgovor, koji vjerujem može zadovoljiti sve znatiželjnike.

Poštovani gospodine Pavković, Predsjednica Republike odjeću kupuje sama, a onu koju više ne koristi često daje u humanitarne svrhe. Ukoliko vi, kao predsjednik Udruge, imate konkretan prijedlog ili saznanja o osobama ili udrugama koje imaju potrebu za takvom vrstom pomoći, molimo da nam dostavite njihove podatke.

Sve u svemu, bravo Predsjednice, tako bi se trebali ponašati i svi drugi visoki dužnosnici, kad je „moda“ u pitanju!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. OBAVIJEST: BOŽIĆNA KREDITNA PONUDA PRIJAVI SE ODMAH
  #1 OBAVIJEST: BOŽIĆNA KREDITNA PONUDA PRIJAVI SE ODMAH 14 rujna, 2019, 08:03

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Staljingrad
  #2 Staljingrad 12 rujna, 2019, 19:44

  Koji idiot taj frno sto pise verzalom…titovac i staljin prve klase

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO-MARXISTA
  #3 FRANO-MARXISTA 11 rujna, 2019, 22:48

  KOLINDA , PREDSJEDNICA !
  A U DANAŠNJOJ VALADAJUĆOJ POLITIČKOJ SITUACIJI JE KOLINDA GRABAR ODLIĆNA ZAMJENA, JER PREDSTAVLJA PRAVO POLITIČKO I DUHOVNO STRAŠILO SAMOJ SEBI ,JER JE RELIGIOZNA,SLABO ILI NIKAKO OBRAZAOVANA OSOBA ,PO ZANIMANJU STJUARDESA ,ZA KOJU BI HEGEL REKAO DA NE ZNA MISLITI, ALI ZNA VJEROVATI I SLUŠATI. A TAKAV JE BIO I OSTAO TUĐMAN NA KOGA SE ONA DANAS POZIVA NA SLAVLJU GODIŠNJICE STEPINČEVSKE HRVATSKE ,KAKO ROBUJE EVROPSKOM MONOPOLSKOM KAPITALU ,POD POKROBITELJSTVOM MAJKE AMERIKE I BASTIONA SVIH OVOZEMALJSKIH ZALA, VATIKANA.I KAO TAKVA BIVA IZABRANA OD NAJMANJE MANJINE HRVATSKIH GLASAČA ZA OKTROIRANU PREDSJEDNICU PODIJELJENIH HRVTA OD VREMENA KADA NAM JE FRANJO TUĐAMNA I ZLOČINAČKA CRKVA ,VJERSKIM RATOM, DONIJELA NOVU OKUPACIJU I PODIJELILI HRVATSKE GRAĐANE NA ONE NAŠE TALIBANE, KRIŽARE,ZATUCANE KATOLIKE I ONE DRUGE I DRUGAČIJE KOJI MORAJU NESTATI ILI SE TRANSFORMIRATI U PONIŽENE I OSIROMAŠENE, PA SLEDSTVENO TOME KOLINDA GRABAR JE U OVIM IZBORIMA,KOJI TO NISU, ODNIJELA POBJEDU ,ONU NAJMRŠAVIJU U PRAKSI KAPITALISTIČKIH IZBORA, JER MNOGI GRAĐANI NISU GLASALI , A MNOGI SU SE NAŠLI U ZABLUDI NJENIM APSTARKTNIM OBEĆANJIMA ,NEKIH PLANETRANIH ILUZIJA O UNAPREĐENJU HRVATSKE U NAJBOGATIJU DRŽAVU EVROPE ČIME ĆE RIJEŠITI VELIKU NEZAPOSLENOT I SIROMAŠTVO ,ŠTO JE VELIKA PREVARA . VELIKI POSTOTAK GLASOVA JE PRIKUPLJEN U ISELJENIŠTVU, A POSEBNO U BIH ,GDJE KATOLIČKA CRKVA UZ POMOĆ VATIKAN,PENTAGONA I SVIH DESTRUKTIVNIH SNAGA DEMOKRACIJE SVIJETA, KOJI SU KUMOVALI OVOJ NEIZVJESNOSTI ,U KOJOJ VELIKI PROCENT GRAĐANA SVIJETA UMIRE OD GLADI , A JOŠ VEĆI PROCENT JE NA RUBU GLADI ,DA SUTRA UMRU U BIJEDI KRŠĆANSKE DEMOKRACIJE KOJU JOJ JE OSIGURAO VLADAJUĆI KAPITAL KOJEG KONTROLIRA PENTAGON I VATIKAN.

  CIA I OSTALE SUŽBE SVETE ALIJANSE SU TAKOĐER BILE AKTIVNE JER JE TO POSTICALA NJEMAČKA NACISTČKA STRANKA,POD EUFEMISTIČKIM NAZIVOM,=NARODNA=DODAJEM, NIBELUNŠKA .

  I TAKO JE NAJVEĆI DIO HRVATSKIH GRAĐANA NAMAGARČEN ,KAO 199O GODINE , OD TUĐMAN-KAPTOSKIH NACISTIČKO-STEPINČEVSKIH HOLOKAUSTSKIH PLANERA ,KOJI SU STVORILI PLAN REINAKARNACIJE STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE ,A TAJ PLAN SU PROVODILI USTAŠKO-KATOLIČKI TERORISTI ,KOJI SU ČINILI JEZGRU ZLOČINAČKOG POHODA PROTIV SOCIJALISTIČKE HRAVTSKE . DAKLE,JEZGRU TOG ZLOČINAKOG POHODA ČINILI SU TERORSITIČKE SKUPINE IZ ZAPDNE NJEMAČKE , ZAPADNE EVROPE I OSTALIH DIJELOVA SVIJETA , A KOJIMA SU UPRAVLJELE ,CIA ,VATIKANSKE I NJEMAČKE SIGURNOSNE SLUŽBE.

  TAKO NAŠA KOLINDA ,KAO PRAVA ZATUCANA KATOLKINJA IZVOJEVALA ONO MJESTO I ONU DUŽNOST KOJOM SE NEĆE USPJEŠNO SLUŽITI ŠTO ĆE BITI NA ŠTETU HRVATSKIH GRAĐANA . DAKLE ,TREBA ZAKLJUČITI DA NAŠA KOLINDA NIJE USTOLIČENA KAO BARBIKA UZ PEĆENOG VOLA ,KOA ŠTO JE NJEN IDOL ,KRUPNOZUBI SATRAP TUĐMAN ,ALI JE BILA OKRUŽENA ,U NAJMANJU RUKLU VOLOVIMA KOJI SU OD NJE NAPREVILI BARBIKU DOPUŠTAJUĆI JOJ ONAKVE NEOZBILJNE I BEZVRIJEDNE PORUKE ,IDIOTSKOG KARAKTERA ,SLANE HRVATSKIM GLASAČIMA.

  I DA ZAKLJUČIM ,TA KUHARICA PAŠTA ŠUTE ILI STJUARDESA ,A U SLOBODNO VRIJEME ATLANSKA SLUŽBENICA,AVGANISTANSKA VOJNIKINJA, ZATUCANA KATOLIKINJA ,A SADA BARBIKA HDZ-EOVIH TALIBANA, DANAS PORUČUJE: NE IZ DUBRAVE UZ PEČENOG VOLA, KAO NJEN PRETHODNIK ,PO STUPNJU SVIJESTI,TUĐMAN, NEGO SA TE-VE GOVORNICA I DRUGIH JAVNIH TELASKIH ALTO-PARLANTE BRBLJAONICA ,OKRUŽENA POTOMCIMA STEPINČEVIH KRIŽARA ,KOLJAČA, ČUVARA III-ĆEG REICHA I BASTIONA SVIH OVOZEMALJSKIH ZALA ,VATIKANA ,PREMA KONKORDATU SKLOPLJENOM U RIMU 1935 GODINE,ŠALJUĆI HRVATSKIM GRAĐANIMA KAO I UVJEK DO SADA,IZ NEUKE TIKVE BUDALASTE PORUKE.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Bozana Topalovic
  #4 Bozana Topalovic 11 rujna, 2019, 08:52

  DA LI JE POTREBNO URGRNT KREDIT?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
  Čak i ako ste u crvenom ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren novac. U samo nekoliko koraka putem interneta i računala, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev za posudbu novca koji će odmah ići na obradu. Obratite nam se s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code