HČSP PODRŽAVA RADNIKE NA BRAČU

HČSP PODRŽAVA RADNIKE NA BRAČU

4. svibnja, 2012.

hcspbrac

Boljševički mentalitet tobožnjega socijaldemokrata Zorana Milanovića potpuno se ogoljuje najnovijom sramotnom akcijom policije na Braču, gdje se uhićuju radnici Jadrankamena Marko Eterović i vođa sindikata Tonći Drpić, a cijeli otok Brač je u strahu.
Hrvatska čista stranka prava smatra da je došao onaj trenutak kada se više ne smije uzmicati, kada cijela Hrvatska mora stati na pravu stranu, a ta je strana Jadrankamen i njegovi radnici, koji samo žele pošteno raditi. Ako se i ova bitka izgubi, to neće biti samo poraz radnika Jadrankamena, time će biti zapečaćena sudbina Hrvatske, koju će ova vlast do kraja uništiti.
Potpuno podržavamo radnike Jadrankamena i molimo ih neka se ne predaju, neka ne nasjedaju na isprazne priče i floskule o hrvatskoj policiji, ta policija se stavila u službu okupatora i nju ne treba poštivati niti respektirati. Hrvatska policija je nestala odavno, a ako je ovo hrvatska policija, neka otkaže poslušnost partijskom sekretaru Ranku Ostojiću i neka stane na stranu pravde i naroda.
Radnike Jadrankamena pozivamo na aktivni otpor, oni moraju braniti ono što je njihovo, jer to nitko drugi neće učiniti. Draga hrvatska braćo radnici Jadrankamena ukoliko je potrebno, ako se ne možete sami obraniti, Hrvatska čista stranka prava će početi prikupljati dragovoljce za obranu radnika Jadrankamena. Ne predajite se, cijela Hrvatska je danas s vama.

Bog i Hrvati !

Josip Miljak, predsjednik v. r. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code