“VEČERA S PORUKOM” KOD ANICE I ROBERTA KOVAČA

“VEČERA S PORUKOM” KOD ANICE I ROBERTA KOVAČA

4. svibnja, 2015.

x30391528186588057_0

Večera s porukom koji okuplja poznate osobe kao domaćine, najbolje hrvatske restorane i njihovu gastro ponudu, te brojne udruge koje pomažu potrebitima, u svom petom izdanju predstavio je domaćine Anicu i Roberta Kovača u restoranu Vallis u zagrebačkim Sesvetama. Po želji domaćina, donacijska sredstva prikupljana su za Humanitarnu udrugu fra Mladen Hrkać, s kojom obitelj Kovač redovito surađuje i godinama pomaže njen rad.

Polako ali sigurno Večera s porukom širi svoj krug dobrih namjera i svaki put okuplja sve veći broj dobrih ljudi koji su se odlučili podržati nacionalni projekt i one kojima je pomoć trenutno najpotrebnija. Poznati domaćini sve su kreativniji i istinski su uključeni u projekt, a petu po redu večeru predstavila je naša najpoznatija Miss Hrvatske Anica Kovač, poznata kao srdačna i otvorena osoba koja je oduvijek imala sluha za pomaganje potrebitima. Ovaj put se dokazala i kao prava domaćica, u ugodnom ambijentu vlastitog restorana Vallis, koji kao poduzetnica uspješno vodi. U društvu svog supruga Roberta Kovača dočekivala je goste, njih preko stotinu, od kojih su mnogi ugledni poduzetnici te javne osobe, naše bivše ali i buduće domaćine najpozitivnijih večera u Hrvatskoj – Večera s porukom.

Gosti su uživali u domaćim gastro specijalitetima restorana Vallis, vinima Belje, a atmosferu je dodatno podigla i ugrijala izvedba dvoje glazbenika na gitari i violini kojima su domaćini Anica i Robert dodatno razveselili svoje uzvanike.

Svi gosti na večeri su dugogodišnji prijatelji i poslovni partneri bračnog para Kovač, a ujedno i Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać koja pomaže osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje dolaze u Zagreb na liječenje iz svih krajeva Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Matija Vuica i Jurica Popović, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, Tihana Harapin Zalepugin, Frane Barbieri i Vanja Halilović, ugledni poduzetnici Paško Dodić, Ivan Miloloža, aktualna miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, samo su neki od gostiju, dok je Zoran Mamić sa suprugom najavio sljedeću Večeru s porukom s domaćinima GNK Dinamom i braćom Mamić!

Svi koji se žele pridružiti Blessfood – Večeri s porukom pod pokroviteljstvom ponosnog partnera Jamnice, svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood – Večera s porukom.T

8 komentara

Uskoči u raspravu
 1. KAMENI
  #1 KAMENI 5 svibnja, 2015, 13:21

  ANICA KOVAČ – ČISTA HRVATICA IZ DIJASPORE ŽELI “ČISTU HRVATSKU”!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Rodijak
  #2 Rodijak 5 svibnja, 2015, 10:40

  Rodice Anice, mogla si i mene pozvati, pa bih ja doveo nekoliko mojih prijatelja na tu famoznu večeru.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code