KONCERT SJEĆANJA NA KEMALA MONTENA

KONCERT SJEĆANJA NA KEMALA MONTENA

29. studenoga, 2015.

PRIJATELJI I KEMO_02
Veliki koncertni spektakl kojim će se obilježiti prva obljetnica smrti jednog od najvećih kantautora i glazbenika u regiji Kemala Montena Prijatelji i Kemo – Hiljade pahulja bijelih, nazvan po jednoj od Kemalovih vječnih melodija, očekuje nas u utorak, 19. siječnja 2016. godine, u KD Vatroslav Lisinski u 20 sati.
Tereza Kesovija, Gabi Novak, Rade Šerbedžija, Hanka Paldum, Halid Bešlić, Boris Novković, Paula Jusić, Danijela Martinović, Željko Samardžić, Dražen Žerić-Žera, Saša Matić, Željko Bebek, Teška Industrija, Haris Džinović, Ivana i Marija Husar, Enis Bešlagić, Luka Bulić, Max Hozić, Zlatan Fazlić-Fazla, Mladen Burnać i Tamburaški sastav Lyra samo su neki od izvođača koji će zapjevati antologijske pjesme sarajevskog kantautora na velikom koncertu u organizaciji Udruge Kemal Monteno.
Napiši jednu ljubavnu, Dušo moja, Jedne noći u decembru i Nije htjela samo su neke od pjesama koje smo godinama rado pjevali s Kemom, a koje će u siječnju interpretirati njegovi brojni prijatelji i kolege umjetnici, s kojima je često dijelio pozornicu i koje je rado pozivao kao goste na svoje koncerte.
“Nažalost izgubili smo i Kemu i Arsena, dva autora i dva prijatelja. Ovaj će koncert biti jedna divna glazbena čarolija, a sretna sam da ću moći dati i svoj djelić i izvesti pjesme koje je Kemo napisao za mene. Iako su obojica otišli prerano, ja ih osjećam tu, Kemu kako mi dolazi i zvoni, popije kavicu. Drago mi je da ćemo se okupiti svi zajedno i odati poštovanje takvom umjetniku“ – izjavila je glazbenica Gabi Novak.
Ulaznice za koncert Prijatelji i Kemo – Hiljade pahulja bijelih moći će se kupiti od danas, 27. studenog 2015. na blagajni KD Vatroslav Lisinski te internetskoj stranici www.ulaznice.hr po cijeni od 140, 160 i 190 kuna, te VIP ulaznice po cijeni od 210 kuna.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code