BARB WIRE DOLLS DOLAZE U KSET

BARB WIRE DOLLS DOLAZE U KSET

30. rujna, 2016.

 

 

Žestoka grunge punk rock petorka Barb Wire Dolls se otisnula na europsku turneju u sklopu koje 3. listopada dolaze u zagrebački KSET.

Iza sebe imaju 3 studijska albuma, nakon što im je drugi album “Slit” producirao Steve Albini postali su poznati široj javnosti, a najveće priznanje stiglo je ove godine izlaskom albuma “Desperate” za Motörhead Music, besmrtnog Lemmya Kilmistera.

Osnovani 2010. godine na Kreti, s bazom u Los Angelesu, od strane pjevačice Isis Queen i gitarista Pyn Doll, bend se sastoji još od Krash Doll na bubnjevima, Iriel Blaque na basu, te Remmingtona na ritam gitari. Nakon početnih uspješnih i rasprodanih koncerata u Grčkoj brzo sele u Los Angeles, gdje su prva tri koncerta pred američkom publikom uspješno rasprodali.

Barb Wire Dolls su bend čiji je istinski duh punk and rolla prepoznao i Lemmy kad ih je, među prvim bendovima, uzeo za svoju izdavačku kuću Motörhead Music. Preko 700 odsviranih koncerata u 22 države, uključujući i headline nastupe na festivalima govore u prilog činjenici da su uspješan touring band na DIY principima. Drugi album “Slit” je snimio legendarni Steve Albini (Shellac, Big Black), a album je pobrao odlične kritike, imaju i nekolicinu singlica, uključujući split s OFF!. Novi album “Desperate” je upravo izašao, dok su jedan od premijernih nastupa s novim materijalom imali na velikom Wacken festivalu. U Europu se vraćaju prvi put nakon 2014. godine te domaća publika može na najbolji način provjeriti kako band zvuči na koncertu u KSET-u. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code