PAVKOVIĆ: MESIĆ TREBA U SMEĆE BACITI I SVOJ ČIN GENERALA

PAVKOVIĆ: MESIĆ TREBA U SMEĆE BACITI I SVOJ ČIN GENERALA

22. rujna, 2014.

Stipe-Mesic Custom

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić bacio je u smeće Spomenicu hrvatskog Domovinskoga rata, koju mu je dodijelio dr. Franjo Tuđman, a nije bacio nezasluženi čin generala Hrvatske vojske, koji mu je također uz niz drugih visokih odličja dodijelio prvi hrvatski predsjednik i “Otac Domovine”. Na taj način još je jednom uvrijedio sve žrtve koje su pale u obrani hrvatske Domovine. Ovaj čovjek stigao je do dna, ali očito može još i niže. Tijekom svog mandata, kao predsjednik države, čim je došao na tako visoku funkciju svima i svakome uručio je oko 2.700 odličja (sic!), a sada kad je “nitko i ništa” neki od tih visoko odlikovanih očito mu vraćaju  njegovu “dobrotu”, pa ga uz ostalo i dalje drže u “visokoj” politici. No, i to ne bi bilo najgore da si ovaj i takav čovjek sam plaća troškove, a ne da živi poput parazita na račun hrvatskih građana, a poglavito hrvatskih branitelja i stradalnika hrvatskog Domovinskoga rat. Možete li uopće zamisliti da američki ili neki drugi predsjednik države blati nekog tko je prije njega bio na čelu države, kao što Mesić tijekom dva mandata, ali i kasnije bljuje po dr. Franji Tuđmanu? Ne, to Mesić ne bi mogao činiti da ga ne podržavaju isti ili slični kao što je i on.

U Hrvatskoj očito ne će biti dobro sve dok se ne dogodi kao nedavno u Ukrajini. Tamo su Vitalija Žuravskog, zastupnika u tamošnjem parlamentu, bivšeg gradonačelnika Kijeva i savjetnika bivšeg predsjednika Viktora Janukovića, istinski ponizili. Naime, nezadovoljni njegovom politikom skupina građana presrela ga je na ulici i doslovce bacila u kontejner za smeće. Nakon toga su okupljeni bacali na njega u kontejner sve što im se našlo pri ruci, od vode do automobilskih guma. Na taj način pokazali su što misle o njegovu radu – javili su mediji.

Bojimo se i naprosto smo zabrinuti da bi se nešto slično jednoga dana moglo dogoditi i bivšem predsjednik “svih Hrvata”, navodnom izdajici hrvatskog naroda – Stjepanu Mesiću, tim više što na tisuće negativnih članaka o njegovoj politici on dočekuje kao svoju “pobjedu”.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Klarens
  #1 Klarens 23 rujna, 2014, 04:25

  Stevo BezObraza
  zasluzhio je tu chinchugu !
  GENERALISIMUS BURDUSH
  Pa on je
  POLEDNJI VLADAR SFRJ
  Ma idi bre, ta nemoj mi kasti !
  Jedan od vodechih likova
  U buduchem sudskom procesu
  Pod kodnim imenom
  MASKIROVKA 1991
  Stevo imash li ti dushu ???

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. targus
  #2 targus 22 rujna, 2014, 14:57

  oli je vridno komentirat ovu bijednu nakazu koja je dusu djavolu za sicu prodala. Po logici stvari kako izgleda takovome gospodaru i sluzi. Nije on cuja onu pricu o djavolu i politicaru!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code