ZAGREB NAJAVLJUJE BUNDEKFEST 2014.

ZAGREB NAJAVLJUJE BUNDEKFEST 2014.

26. lipnja, 2014.

bundekfest logo Custom

Grad Zagreb najavljuje Bundekfest 2014. u terminu od 25. rujna do 5. listopada. Ovogodišnji festival najavljuje sadržajno najbogatije izdanje u svojoj povijesti, u jedanaest festivalskih dana očekuju nas nastupi brojnih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda, bogata gastro ponuda ali i sadržaji koji će Zagreb u prvim jesenskim danima učiniti europskom festivalskom prijestolnicom.

Grad Zagreb i Turistička zajednica ovogodišnji festival podižu na novu razinu kojoj je cilj u glavni grad Hrvatske privući velik broj domaćih i inozemnih gostiju ali i predstaviti grad kao poželjnu festivalsku destinaciju u prvim jesenskim danima.

Pozivam Zagrepčanke i Zagrepčane, ali i sve brojnije goste iz zemlje i svijeta da iskoriste priliku – da im na početku jeseni Bundek I Bundekfest budu nezaobilazno mjesto druženja, uživanja u glazbi, zabavi i kulinarstvu! – izjavio je Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Zagrebačko jezero Bundek smješteno je u Novom Zagrebu, tik uz rijeku Savu koja će u festivalskim danima biti kulisa nesvakidašnjeg višeosjetilnog događaja koji će Zagreb svrstati uz bok metropolama koje žive uz svoje rijeke. Prostor oko jezera u festivalskim će danima nuditi brojne zabavne i gastro sadržaje a neki od njih će se po prvi puta moći iskusiti u Hrvatskoj. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code