UNATOČ PROTIVLJENJU GRADONAČELNICE SPOMENIK STEPINCU SE PODIŽE U SISKU

UNATOČ PROTIVLJENJU GRADONAČELNICE SPOMENIK STEPINCU SE PODIŽE U SISKU

1. prosinca, 2017.

 

Valja biti strpljiv, pa spomenik bl. Stepincu (privremeno) postaviti na crkvenoj parceli. Pred katedralom Uzvišenja sv. Križa ili nasred sjeverne parkovske površine najstarijega negdašnjega gradskoga groblja. Za četiri godine, naime, past će i protuhrvatska vlast i čudovišne zabrane, past će i neprikladna imena ulica i trgova. Mnogo toga, pa će brončani lik sveca mučenika ipak dospjeti na slobodan prostor ispred Biskupijskoga ordinarijata, gdje su od početka 20. stoljeća stajali spomenici vojnika hrvatske oružane sile,domobranstva, i srbijanskoga kralja Petra, pa i bogohulnih komunističkih partizana. Ali, nije samo Trg bana Jelačića zabranjena zona za spomenik mučeniku bl. Stepincu

Napisao: Josip Frković

U zapadnoeuropskoj demokratskoj praksi svakako je skandalozno odbijanje gradske uprave da Sisačkoj biskupiji (staroj dva i pol milenija – nap.a.) izda lokacijsku dopusnicu za postavljanje statue budućega sveca, bl. kardinala Alojzija Stepinca, na tužno praznom Trgu bana Jelačića. Na obali Kupe što povremeno služi gostovanjima luna-parkove, autodroma i slične priredbe, ipak nije previše tragično. Bar ne onoliko koliko je šokantno i – zbog apsolutne vjerničke katoličke većine grada od početaka kršćanstva na ovim prostorima i sv. Kvirina – srcu primili sisački biskup mons. Vlado Košić, odnosno generalni vikar mons. Marko Cvitkušić ili pak biskupijski ekonom mons. Zdravko Novak. Jer, državu smo strpljivo, u stalnoj borbi, očekivali od stoljeća sedmoga i dobili je u osloboditeljskom Domovinskom ratu krvlju bar 30 tisuća poginulih branitelja i civila. Borili se za krst časni i slobodu zlatnu. Kao jedna od najstarijih nacija na Starom kontinentu uljuđenosti, tolerancije i kulture, priključismo se potom Europskoj Uniji. Bilo je to, držim, u krivom trenutku, kad smo, zahvaljujući opredjeljenju za demokraciju, kao rezultat izbora i htijenja u vrh vlasti dobili komuniste i njihove potomke, mentalne komuniste, pa i predvodnike detuđmanizacije koji su veleizdajom zadobili trgovačko povjerenje Zapada i naklonost našega biračkoga puka. Bilo je to 2000., dolaskom kontroverznoga glumca vicmahera Mesića u desetljetnu predsjedničku fotelju, potom dolaskom izvornoga komunista iz udbaškoga okrilja Josipovića, pronalazača ustaških zmija u izraelskom Knesetu, te bivših premijera Račana, Sanadera, v.d. Kosor i Oreškovića..

Mogli su srbijanski kralj Petar i partizani…

I u takvim, negativnim okolnostima svekolike prolaznosti, valja biti strpljiv, pa spomenik bl. Stepincu (privremeno) postaviti na crkvenoj parceli. Pred katedralom Uzvišenja sv. Križa ili nasred sjeverne parkovske površine najstarijega negdašnjega gradskoga groblja. Za četiri godine, naime, past će i protuhrvatska vlast i čudovišne zabrane, past će i neprikladna imena ulica i trgova. Mnogo toga, pa će brončani lik sveca mučenika ipak dospjeti na slobodan prostor ispred Biskupijskoga ordinarijata, gdje su od početka 20. stoljeća stajali spomenici vojnika hrvatske oružane sile,domobranstva, i srbijanskoga kralja Petra, pa i bogohulnih komunističkih partizana. Ali, nije samo Trg bana Jelačića zabranjena zona za spomenik mučeniku bl. Stepincu. Na zahtjev za dodjelu lokacijske dopusnice „Križa istine“ u šumi Lasinji od 24. srpnja, odbijajuću odluku proslijedio je 8. studenoga Ogranku „Hrvatskoga domobrana“ i županijskom povjerenstvu privremeni pročelnik Gradskoga upravnoga odjela prostornoga uređenja i zaštite okoliša mag.ing. arch. Tomislav Dumančić. Ne znamo radi li se o još jednom partijskom uhljebu koji podvlači „obilaskom terena za korištenje lokacije Capraška-Hebrangova nismo suglasni s vašim zahtjevom…“ Kao da je parcela vlasništvo CK SKH. Na lokalnim lipanjskim izborima, pak, 2013. u Sisku su nakon duga i nestrpljiva čekanja na vlast došli tzv. socijaldemokrati, SDP-ovi kukurikavci i šareno koalicijsko društvo. Istina, najviše im je pri tome pomogao dugoprsti domoljub dr. Ivo Sanader. Kako su stari sisački „crvendaći“ mahom raspršeni, Gradski odbor SDP-a i njegova dvostruka čelnica počeli su odmah okupljati ateiste, komunistički nastrojenu mladež i crvene manjince. Oni su i danas, nakon brojnih neopravdanih otkaza ugovora o radu dotadašnjim službenicima Hrvatima, prisutni u gradskoj upravi i vodstvima gradskih tvrtki, u članstvu upravnih vijeća i nadzornih odbora, na ključnim direktorskim mjestima.

Kapela u Madžarima i Božić u gradu

Ne spominjući imena – bez obzira što je načelnica grada to odlučno odbacivala 6. listopada uz prijetnje kaznenim prijavama i Hrvate s faklultetskim diplomama slala u groblja slonova – sjetimo se samo najnovije kombinatorike i tko je na čelu groblja „Viktorovca“, „Sisačkoga vodovoda“, Gradske tržnice „Sisak“, a od starijih čelnika u razvojnoj službi grada, Turističkoj zajednici, GOS-u itd. U pravilu, manjinski Srbi u zaštiti njena imena i djela imaju prednost i u najnovijem vodstvu gradskoga SDP-a. Sjetimo se samo kolovoških priprema za dodjelu Plakete „Marijan Celjak – junak obrane Siska“, uoči Dana branitelja, kad su – voljom prve građanke drugarice – zaobiđena trojica desničara, generala HV-a i MUP-a. Priznanja su, dakako, dobili miljenici žene koja voli lujevsku „ ‘L etuit se mua“ i koja se teško shvatljivom revolucionarnošću ne predaje. Ista ona koja je 6. listopada, uz naglaske o dječjem konclogoru NDH 1942., namjesto prihvatilišta Crvenoga križa, dio gradskih vijećnika u izjavi „Srbobranu“ nazvala filofašistima. A četiri mjeseca ranije, u Brezovici, naše državljane, one koji nisu bili po ukusu kompartije, prozvala je fašistima, dobivši medijsku preporuku za psihijatrijsko vještačenje.Budući da je širokoj javnosti obznanjena informacija o uzaludnom pokušaju Oca biskupa sisačkoga da dobije privolu za podizanje spomenika kardinalu mučeniku Stepincu pred nekadašnjom palačom Kaptola, ne zaboravimo ni to da je rigidna komesarica i gradska dužnosnica, donekle omekšana, 10. studenoga iznebuha posjetila Mjesni odbor Madžara. Dan prije blagdana sv. Martina biskupa, obećavši da s početnih 50.000 kuna iz gradskoga proračuna još ove godine otpočnu obnovu u ratu srušene kapele vinskoga sveca. Čudo nad čudima! – rekoše neki katolički vjernici, najavljujući kako u znak prosvjeda neće nazočiti paljenju prve adventske svijeće i priredbama partijsko- kirvajske manifestacije „Božića u gradu“.U znak dobre volje, valjda, svemoćna sisačka organizatorica „Božića u gradu“ pozvala je vlasnike montažnoga klizališta i divovsku dizalicu „Cvetnića“. Zato je jučer i otpočeto postavljanje elemenata piste pred povijesnom zgradom Velikoga Kaptola i sjedišta Sisačke biskupije. T

 

12 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Kajgana
  #1 Kajgana 26 prosinca, 2017, 09:12

  Dobro pogledajte malu sliku. Bit će posla za “skrenutoga” rodoljuba bernardića i stazića, pa dečkić s balonom ispred kontrobe u vlasništvu kpj i štekavaca nosi vučićeve zabranjene žute ustaške cipele. Sav na čaću dragomira, a tek spodobe oko firerie!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. antiantifa
  #2 antiantifa 15 prosinca, 2017, 09:13

  Tvz.antifašisti imaju dva izbora :ili vikati smrt fašizmu ili ići na Robiju.Ikača je izabrala prvo i nije zamjeriti što nam govori da joj nije Tifus uništio cijeli mozak.Dragi moji Siščani vama vladaju oni koji su vas UBIJALI malo se zapitajte gdje ste pogriješili.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 15 prosinca, 2017, 16:56

   Nije istina to što pišeš.
   Tko je vladao od devedesete punih deset godina, kaj je napravio, pa se opet vratio na vlast u gradu.
   Ova IKIĆKA barem ima viziju grada i ostvaruje zacrtano uređenje grada. Ovi prije nje drugu stranu oporbu nisu htjeli poslušati. pa sad je onda logika da i ona tako radi.
   samo kaj ovi prije nje ništa nisu napravili za grad i nisu se pojavljivali u javnosti GRADA.
   Ne znam šta imaš protiv antifašista.
   Možda si više za”pravu” drugu stranu …..
   Baš me zanima odakle si, pa da ti komentiram dalje.

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. Peronospora
  #3 Peronospora 4 prosinca, 2017, 13:16

  Treba iskreno žaliti obitelj pokojnoga Grge, posebno Gorana, kojoj je crvena vještica baniček uvalila ulicu bez kućnih brojeva i stanara, naličja garaža iz milicijskoga sokaka, šekrete i šikaru potkućnice Markušića i vila Popovića, aleje i perivoje. Lagala je beštija da je više stotina Siščana baš to zahtijevalo, pa i aveniju Budisavljević. Nisam joj dao glas nego crveni jugovići

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 11 prosinca, 2017, 19:09

   Nema veze kaj nema kućnih brojeva. Bilo je toga i ranije.
   Barem postoji ploča s nazivom ulice. Netko nema niti to.
   Tko je ranije radio urbanistički i cestovni plan kada nije postojala Bakranova u sadašnjem obliku. Ali ako se planiralo njeno proširenje i spajanje na Celjakovu kao žilu kucavicu, zašto je data dozvola za izgradnju bazilike sv. Kvirina i pokrajnje ulice. Moglo se sve riješiti na pametniji i dugoročniji način i plan.
   Ovako nakon izrade kružnog toka Lonjska postaje glavna prometnica bez sigurne infrastrukture.
   Hoće li to biti”igrica” kao i Nova Branimirova u Zagrebu kada godinama zbog imovinsko pravnih odnosa nisu riješavali probleme.
   Gdje su sada prometni stručnjaci poput” cestara” Srđana Marića, koji se iz Cesta dotepao u Vodovod i na Groblje.
   Neka ga sada gradonačelnica i HDZ-ovci angažiraju da pokaže svoj intelekt.
   Do sada mi pravi Siščani to kod njega nismo vidjeli.
   Ajmo malo pokazat znanje a ne samo uhljebljenje.
   Neka se inženjeri prometa bolje drže svoje struke i bježe iz politike. Bili bi korisniji da pokažu svoje znanje.
   Ovako, uzdaj se u sreću i izlazak iz Lonjske na Celjakovu. Obje su uske za kamione i šlepere.
   Pogotovo kad se šlajsaju drva.

   Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 2 prosinca, 2017, 23:16

  Ima se para, pa se troši.
  rađe mjesto izgradnji spomenika osigurajte ostale.
  Dajte novce u dobrotvorne svrhe.
  Je, al onda ne bi zaradili projektanti, izvođači, lokalni čelnici.
  Pa zar Sisak, nekadašnji najjači grad po industriji i odskočna daska za dalje sad postaje brdo nezaposlenih i letva koja puca od kvrgi.
  Ima zato Kristina pravo. Bolji i jeftiji spomenik bila bi njegva ulica, zasigurno u Centru Siska.
  No opet sav trošak oko izmjene dokumena snose građani.
  samo fali još jedna banka u gradu i pokoji Hanžeković, majstor za ovrhe.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Ante
  #5 Ante 2 prosinca, 2017, 10:48

  Svi vi ste bolesnici sa kometarima.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • posavski lajavac
   posavski lajavac 11 prosinca, 2017, 19:27

   Antek ak smo bi bolesnici, ti budi medicinski djelatnik pa preporuči terapije da komentari budu drukčiji.
   Ja iznosim uvijek činjenice za pohvale i pokude.
   U tvojem to ne vidim.
   Proširi malo svoje vidike.
   Ak ništa drugo kod BIKIĆKE se barem nešto stalno dešava sviđalo se to nekome ili ne.
   Svi nismo isti, a idealno ne postoji.
   Kako ono galileo reče: ipak se nešto kreće i okreće u svim segmentima.
   No nitko ne može dostići pokojnog Jožu Mađerića.
   Dobivao je nazive”komunjara” i slične.
   Ali taj je uvijek imao vremena za obične ljude.
   Od prosto do super visoko školovanih.
   Kudili su ga da se svukud naslikavao. Znači da ga je sve interesiralo. I nije se obogatio preko noći kaj ovi tajkuni posle devedesete.
   zato Antek malo pazi s upotrebom izraza. ili upotrijebi riječnik sinonima hrvatskog jezika. tamo ima svega.

   Odgovorite na ovaj komentar
 6. Milutin
  #6 Milutin 2 prosinca, 2017, 10:09

  Ne brabonjaj, zlokobni Frano. Možda si u srodstvu sa sisačkom NA ka RA dom…

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. FRANO
  #7 FRANO 2 prosinca, 2017, 01:15

  OPET POTOMCI STEPINČEVIH KOLJAČA IZ VREMENA III-ĆEG REICHA, NUDE URATKE SAMOUKIH POVIJESNIČARA, DA SE DRUGAČIJE PRIKAŽE VLADAVINA STEPINČEVE, BOŽJE ,KATOLIČKE, KRVOLOČNE DRŽAVE!!!!
  KATOLIČKA POSLA. SVE UPREGNULI DA NA BILOKOJI NAČIN ZABAVLAJU NAROD ,ONAJ KOJI IMA INTERESA DA SAZNA ISTINU O ZLOČINAČKOM KATOLIČKOM DUHU I UMU,KOJI JE VLADAO U STEPINČEVSKOJ BOŽJOJ DRŽAVI,DINARSKI POKRŠTENIH BALIJA.ALI SE NJIHOVA BRIGA I INTERES UVIJEK USMJERAVJU NA KOMUNISTIČKU VLADAVINU ATEISTA ILI OSLOBODILAČKI ,PARTIZANSKI POKRET, HRVATKIH AUTENTIČNIH GRAĐANA SLAVENSKE PASMINE ,KOJI SU UZELI PUŠKE U RUKE DA SE SUPROSTAVE STVARANJU STEPINČEVSKE NACI-KLERIKALNO-ŠOVINISTIČKE SATRAPIJE KOJA JE U TU SVRHU ORANIZIRALA I SABIRNE LOGORE ZA FIZIČKO ISTERTBLJENEJ DRUGIH I DRUGAČIJH,PA I ONIH KOJI NABILOKOJI NAČIN NISU APSOLUTNI SLJEDBENICI ZLOČINAČKOG KATOLIŠTVA. PA U TOM RATU ,KOJEG SU VODILI HRAVSTKI AUTENTIČNI ,SLAVENSKI HRAVATI ,PROTIV TE STEPINČEVSKE ,BOŽJE DRŽAVE I NJENIH BOJOVNIKA POKRŠTENIH ,DINARSKIH BALIJA, DRAKULA I VAMPIRA ,ALTAJSKO-MONGOLSKE PLJAČAKAŠKO-RATNIČKE PASMINE ,NASELJENIH NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA, POBJEDILI SU TAJ ZLOČINAČKI ŠALJAM I ZATEKLI OSTATKE OSTATAKA TOG KATOLIČKO-STEPINČEVSKOG ZLA ,NASILJA I KALNJA , KOJE SU PROVODILI U KONCENTRCIONIM SABIRNIM LOGORIMA, STEPINČEVSKI BOJOVNICI ,HORDRA DRAKULA I VAMPIRA, NAD GRAĐANIMA KOJE SU OBILJEŽAVALI DRUGIM I DRUGAČIJIM,PRAKSOM MUČENJA ,KATOLIČKO-KRIŽARSKE POVIJESNE PARAKSE VALADANJA KATOLIČKE CRKVE KROZ POVIJEST .DAKLE , ONIM METODAMA KATOLIČKO-KRIŽARSKE POVIJESNE PRAKSE,KLANJEM ,MUČENJIMA ILI BACANJEM U KRAŠKE JAME, SVE U SVRHU ISTREBLJNJA .XY
  PA SE OVA ,AMANETSKA ,STEPINČEVSKA ,ZLOČINAČKA CRKVA U HRVATA ,VIDJEVŠI SVOJ SKORU PROPAST,A VOLJA I MOĆ ZA VLADANJEM SE TAKO LAKO NE ISPUŠTA, PA SE SVIM SVOJIM SREDSTVIMA PROPAGANDE ,I MITSKO-RELIGIJSKIM POSTULATIMA VJERE I VJEROVANJA, SLUŽI DA LAŽI PRETVORI U ISTINU,DA STEPINČPEVSKU BOŽJU DRŽAVU PRETVORE U NACIONALNO-VJERSKU SATRAPIJU,ZBOG ČEGA JE MNOGE GRAĐANE HRVATSKE, KOJE SU OBILJEŽILI DRUGIM I DRUGAČIM ,NA NAJSVIREPIJI NAČIN LIKVIDIRALI . DAKLE ,RAT SU IZGUBIL POBJEĐENI OD HRVATSKIH GRAĐANA,AUTENTIČNIH SLAVENSKIH HRVATA KOJI SU ZATEČENU HRAVTSKU DRŽAVU USLIKALI ,POVIJESNO I SLIKOM ,RAZORENU,SA OSTACIMA OSTATKA, KONCENTRCIONIH LOGORA ,LJUDSKIH LEŠEVA I NAPUNJENIM KRAŠKIM JAMAMA ,PA TO SVE PREZENTIRALI ,JAVNO, HRAVATSKIM GRAĐANIMA I SVIJETU. PA SVI POKUŠAJI ,SADAŠNJE ZLOČINAČKE ,STEPINČEVSKE ,AMANETSKE CRKVE ,KOJA ANGAŽIRA RAZNA NEUKA ILI SAMOUKA POVIJESNA PISKARALA, DA ISTINU KOJU SU ZABILJEŽILI POBEDNICI ,POREKNU, PRIKAŽU KAO FALCIFIKAT JER SU POBJEDNICI KOMUNISTI,ATEISTI, A ONI MRZE KATOLIČKU CRKVU.KAKVOG LI ANAKRONIZMA?? KAKVE LI BUDALAŠTINE ,ONE KATOLIČKE DINARSKLO-AKLTAJSKE HORDE ,STEPINČEVSKIH SLJEDBENIKA ,NEUKIH ILI SAMOUKIH PISKARALA KATOLIČKE CRKVE ,DA POD SVAKU CIJENUI ZLOČINE SVOJIH ,STEPINČEVSKI KRVOLOČNIH DŽELATA IMENUJE KOMUNISTIČKIM,ATEISTIČKIM I NJIHIVOM PRAKSOM VALDANJA.POVIJEST O JASENOVCU PISALI SU I PIŠU LJUDI ZNASTVENICI ,KOJI POVIEST NE PIŠU DA SAMO POBROJE ŽRTVE, NEG POVIJEST JE ONDA POVIJEST KADA ZNANSTVENIK NAPIŠE, OSIM ŽRTAVA I UZROK RATA , UZROK RAZARANAJ I UBIJANJA LJUDI I NJIHIVIH CIVILIZACIJSKIH DOSTIGNUĆA, I ZBOG ONOG ŠTO SU DRUGI I DRUGAČIJI. A TO SVA OVA KATOLIČKA PISKARALA ,KOJA SE POMAMNO JAVLJANJU I MNOGI PORTALI IM USTUPAJU MJESTO ,MAKAR SU POZNATI KAO NEUKI LJUDI ,NAJOBIČNIJI KATOLIČKI ,ZATUCANI LAJAČI ,STEPINČEVSKI PSI RATA, KOJI SE TEK JUČER ZAVRŠIO NA OVIM PROSTORIMA ,A OVI STEPINČEVSKI KATOLICI,POTOMCI STEŠPINČEVSKIH DARKULA I VAMPIRA IZ VREMENA III-ĆEG REICHA , KOJI SU GA POČELI ,NAPRAVILI ISTE ZLOČINE KAO NJIHIOVI PRECI U VERMENU III-ĆEG REICHA ,SADA GA NAZVAJU DOMOVINSKIM KAKO BI OPRAVDALI ZLOČINE,A NE ZNAJU DA SE ZLOČINI NIČIM NEDAJU OPRAVDATI.PA TREBA PORUČITI OVIM KATOLIČKIM PSIMA LAJAČIMA, POTOMCIMA STEPINČEVIH BOJOVIKA ,DRAKUALA ,VAMPIRA IZ VREMENII-ĆEG REICHA DA JE NJIOHVO VRIJEME ISTEKLO I DA SE SVIJET MIJENJA , PA SADA SPOZANAJU DA SVA ZLA NA OVOJ NAŠOJ GEJI PROIZVODI KASTINSKO,ZLOČINALČKO KRŠAĆNSTVO SA SVOJIM KASTINSKO USTROJENIM VLADAJUĆIM KAPITALOM ,ČIJI JE POKROVITELJ I APSOLUTNI DIONIČAR ,ZLOČINAČKO KRŠĆANSTVO ČIJI MATERIJALNI INTERESI I VOLJA VLADANJA MU NAMEĆU DA SE PONAŠA ONAKO KAKO POVIEST ZNA O TOME ,A TO JE ZLOČINAČKI-KASTINSKO-PLAJČAKAŠKI I EKSPLOATATAORSKI PREMA SVIMA ŽIVIM BIĆIMA PA I PREMA SVOJIM SLJEDBENICIAM, ZAŠTO POŠTOVANI PAPA FRANCWESCO, POVREMENO ,TEATRALNO ,I U SVEĆANOJ MANDURI IZLAZI PRED JAVNOST DA ISKAŽE DVIJE-TRI REČENICE UTJEHE SVOJOJ PASTVI KAKO CRKVA ,TA ZLOČINAČKO-PLJAČKAŠKA VODI BRIGU I O ONIM KOJI KOPAJU PO KANTAMA ZA SMEĆER ,ALI IM NE MJENJA ,USLOVE I PRAKSU ŽIVLJENJA .

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Iz Hrvatskoga sabora
  #8 Iz Hrvatskoga sabora 1 prosinca, 2017, 08:54

  Predsjednika Hrvatske vlade po hitno trba dati nalog Da su pritvori S. Mesic I . V.Pusic.Daim se sudi za izdaju Hrvatski nacionalni interesa.Jer su otisli predaleko.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 1 prosinca, 2017, 21:07

   Što ti to komentiraš. Pa čovječe ove nema veze sa člankom.
   barem se vidi da gradonačelnica ima napredakl u pomoći pri izgradnje sakralnih objekata. naravno ona je čelnica svim Građana Grada Siska.
   A ovo o uhljebima i čelnicima tvrtki…..ONI su uvijek bili glavni bez obzira koja stranka biila na vlasti…pa rekao je prvi hrvatski predsjednik: IMAMO HRVATSKU…
   U kojoj nažalost ne vladaju autohtoni katolici, već ono podobni koji nemaju pojma o struci i gradskim firmama kojima upravljaju.
   Ne volečuti glas naroda, samo se učahure na svoje fotelje i stalno su na sastancima.
   Ta razgovor čekaš duže nego za ured predsjednice.
   Što se ne pojave među građanima kao što to radi Gradonačelnica KIKI.
   Svaka joj čast.
   Još samo da bude malo češće među običnim pukom i barem četbrtkom ima dan otvorenih vrata uz prethodne najave, da joj znaju rasporediti posao.

   O izdajama….E to je posao za vrsne pravnike i povijesničare…nema stranačke pripadnosti…samo struka dolazi u obzir.

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code