U WESTGATE STIŽU I MAČKE IZ ARGENTINE

U WESTGATE STIŽU I MAČKE IZ ARGENTINE

9. svibnja, 2015.

Međunarodna-izložba-mačaka-1

Izlagači iz Europe i Južne Amerike prijavili su se na međunarodnu izložbu mačaka koju 16. i 17. svibnja u Westgate Shopping Cityju organizira Felinološko društvo Zagreb.

Tri mačke dolaze nam čak iz Argentine, a po prvi puta prijavljeni su izlagači iz Belgije i Makedonije što je veliko priznanje Savezu ali i Hrvatskoj“, istaknula je tajnica Saveza felinoloških društava Hrvatske Amelija Leopoldović. Dodala je kako će od pasmina biti prisutne Bengalska mačka, Britanska kratkodlaka mačka, Kartuzijska mačka, Cornish rex, Maine coon, Norveška šumska mačka, Orijentalna mačka, Perzijska mačka, Ragdoll, Sveta Birma, Sijamska mačka, Sibirska mačka i u nas rijetka Neva masquerada.

Izložba u Westgate Shopping Cityju za javnost će biti otvorena od 12 do 21 sat u subotu 16., te od 10 do 18 sati u nedjelju 17 svibnja.

Najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati.

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od 2 odrasle i 2 dječje ulaznice za 50 kuna.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code